CATERING

GEEF JE EVENEMENT EEN HEALTHY TWIST,

INSPIREER EN MOTIVEER JE OMGEVING!

 

We krijgen steeds meer aanvragen voor het verzorgen van gezonde catering zoals bedrijfslunches, borrels, diners, proeverijen, workshops en voor evenementen! Wij inspireren en verrassen jou en je omgeving graag met ons creatief gezond koken. Goed om te zien dat er steeds meer bedrijven zich bewust worden hoe belangrijk gezonde voeding is. OH MY GUTS staat bekend om gezonde maaltijden, maar gaan andere variaties niet uit de weg.
Neem contact met ons op en dan gaan wij aan de slag met het bedenken van een creatief concept op maat!

Wij gaan graag met jullie zitten om jullie wensen te matchen met onze creatieve ideeën, met natuurlijk als doel om tot een geslaagd evenement op maat te komen. Ook is het mogelijk om hierbij een workshop/lezing van onze eigen voedingsdeskundige bij te boeken, zij leert jullie graag meer waarom een gezond eetpatroon zo belangrijk is.

VRAAG JOUW OFFERTE AAN

Oh My Catering

RAAK GEÏNSPIREERD

Heb je geen idee wat jij voor eten wilt tijdens jouw evenement? Kijk lekker rond op onze website of neem contact met ons op! Samen komen we er vast uit!

cateringCollage

VERPAKT IN EEN

LEUK JASJE

“Heerlijk gegeten, precies genoeg, alles was goed getimed en keurig verzorgd met leuke verpakkingen en opgemaakte borden!”

 

 

VLOTTE BEDIENING EN

GOEDE SFEER

“Wat was het allemaal geweldig geregeld afgelopen zaterdag! Jullie hebben mij, en ik denk vele anderen verrast met jullie lekkere hapjes, vlotte bediening en goede sfeer!!”

 

LAY BACK

AND RELAX

“Lay back and relax, want de dames van OMG hebben alles keurig voor ons geregeld. Zelfs de mensen die normaal niet gezond eten zaten te smullen “