FAQs

Antwoord op jouw vragen?

Waar bezorgt Oh My Guts?

Wij bezorgen onze maaltijden in Zaandam, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Wormer, Assendelft, Westzaan, Krommenie, Uitgeest, Heemskerk, Markenbinnen, West-Knollendam & Oost-Knollendam.
Staat jouw woonplaats er niet bij maar wil je wel graag bestellen? Je kunt altijd even contact opnemen voor mogelijke bezorgopties.

Hoe worden de maaltijden aangeleverd?

Wij hebben onze eigen bezorgdienst die er voor zorgt dat jouw maaltijd op tijd en netjes wordt afgeleverd.

Hoe vaak worden de maaltijden van Oh My Guts aangepast?

Iedere week wordt er een ontbijt, lunch en diner aangepast. Daarnaast wordt er ook gevarieerd in diverse snacks en specials. Deze aanpassingen wisselen per week. Houd onze social media in de gaten voor actuele updates.

Op welke punten kan ik mijn maaltijd afhalen?

De maaltijden van Oh My Guts kunnen worden afgehaald bij:
– Studio Ne9en in Purmerend
– Pullz in Beverwijk

Zijn de maaltijden voldoende voor mannen?

Onze maaltijden zijn zorgvuldig getest voor en door mannen, tot heden hebben zijn de maaltijden goedgekeurd op grootte en op voedzaamheid.

Worden er bezorgkosten in rekening gebracht?

Oh My Guts brengt standaard €2,50 bezorgkosten in rekening. Daarnaast hebben we diverse afhaalpunten waar onze maaltijden afgehaald kunnen worden (zie hierboven). Wij brengen de maaltijd naar het afhaalpunt waar je de bestelling kunt ophalen wanneer het jou uitkomt. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening. 

Tot hoe laat kun je maaltijden bestellen?

Je kunt de maaltijden op ieder moment van de dag bestellen. Wanneer je voor 17.00 uur bestelt,  kan de maaltijd nog dezelfde dag worden bezorgt. Je kunt ook kiezen voor een latere afleverdatum.

Zijn alle ingrediënten biologisch?

Wij proberen zo veel mogelijk biologische en lokale ingrediënten te gebruiken. Al ons vlees, vis en groentes kun je van op aan dat deze van biologische afkomst zijn.

Kan Oh My Guts hulp bieden bij dieetwensen?

Ja, Oh My Guts werkt graag mee aan dieetwensen of allergieën. Wij hebben onze eigen voedingsdeskundige Boon die graag helpt bij een passend voedingsadvies. 

Welke verpakkingsmaterialen gebruiken jullie?

Omdat we ons eten graag zo duurzaam mogelijk verpakken, werken we met afbreekbare materialen zoals karton, pulp of gerecycled afbreekbaar plastic. Voor de de sapjes gebruiken we glazen flesjes, die hergebruikt kunnen worden.

Ik ben niet tevreden over de geleverde kwaliteit. Wat nu?

Neem gerust contact met ons op om de ontevredenheid te bespreken, wij lossen het graag met je op. We staan altijd open voor feedback om zo de kwaliteit van onze producten te verbeteren.

Worden de maaltijden koud of warm bezorgt?

De maaltijden worden koud bezorgd en kunnen op verschillende manieren worden opgewarmd. De verwarm instructies staan weergeven bij de producten en op onze website.
Weet je niet zeker hoe je het moet verwarmen? Je kunt altijd even bellen voor de verwarm-instructies.

Disclaimer

Wij zijn geen medische organisatie met specialisten; als je onzeker bent schroom dan niet om contact met ons of je medisch specialist op te nemen. De informatie op deze website is algemene informatie. De informatie bevat voedingsadvies; er is geen medische onderzoek of bewijs voor behandeling en genezing van ziekten. Jouw arts is de primaire bron hiervoor.

Nog onbeantwoorde vragen? Contact Us