OH MY GUTS IS OP ZOEK NAAR EEN HULPKOK!
Heb jij affiniteit met gezonde voeding, kook jij met liefde en passie en zou jij hier je werk van willen maken? Dan ben je bij Oh My Guts op het juiste adres!

Binnenkort opent Oh My Guts een eigen lokatie! Hier kun je uiteraard onze kant en klare maaltijden afhalen, maar ook is er gelegenheid om lekker te zitten en een gezonde salade of vers belegd broodje te nuttigen. Bij deze nieuwe lokatie zit ook onze gloednieuwe centrale keuken. Vanuit deze keuken zullen wij al onze maaltijden bereiden voor onze verschillende verkoopkanalen.

Wij van Oh My Guts zijn enthousiast, open, eerlijk & gezond. Dat is ook wat wij verwachten van onze ideale kandidaten! Je hebt een passie voor gezond en lekker eten en wilt graag deel uitmaken van onze missie: gezond eten toegankelijk maken in en rondom de Zaanstreek.

Als keukenhulp ga jij de kok van Oh My Guts helpen bij het bereiden van de maaltijden. Je werkt hierbij in een open keuken met een jong en gezellig team!

Functie eisen:
– Je kan zowel in een team als zelfstandig werken;
– je bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar (bij voorkeur maandag);
– Je neemt graag initiatief;
– je bent enthousiast;
– En je hebt natuurlijk passie en liefde voor gezond eten!

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om ons te komen ondersteunen en ben jij per direct beschikbaar? Reageer dan met CV, motivatie en pasfoto en mail deze naar info@ohmyguts.nl.