OMG TEAM MEMBER WANTED FOR A NEW SHOP!
Binnenkort opent Oh My Guts een eigen lokatie! Hier kun je uiteraard onze kant en klare maaltijden afhalen, maar ook is er gelegenheid om lekker te zitten en een gezonde salade of vers belegd broodje te nuttigen. Wij zijn hiervoor opzoek naar een enthousiast team dat ons helpt deze lokatie tot een succes te maken.

Als OMG team member breng jij je enthousiasme over gezonde voeding over op onze klanten. Hiermee maak je dan ook de ervaring van onze klanten. Je serveert en maakt producten zoals salades, belegde broodjes en heerlijke ontbijtjes voor onze trouwe klanten. Met jouw passie voor gezonde voeding kun jij klanten inspireren en informeren. Het is jouw doel om iedere klant een unieke ervaring te geven.

Wij van Oh My Guts zijn enthousiast, open, eerlijk & gezond. Dat is ook wat wij verwachten van onze ideale kandidaten! Je hebt een passie voor gezond en lekker eten en wilt graag deel uitmaken van onze missie: gezond eten toegankelijk maken in en rondom de Zaanstreek.

TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
Onze klanten zijn je eerste prioriteit; jij zorgt ervoor dat deze zo goed mogelijk geholpen worden. Je werkt snel, klantvriendelijk en efficiënt en maakt alle bestellingen met veel zorg en liefde klaar. Daarnaast ben je ook in de keuken te vinden. Zo help je onze chef met het klaarmaken van onze pre packed meals, de bezorgers met het klaarmaken van de bestellingen & meer! Je streeft altijd naar de beste kwaliteit: qua service én qua product.

Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd tip-top uit ziet; de tafeltjes zijn schoon, het winkel gedeelte er netjes bij staat, producten bijvult en het schoonhouden van de winkelruimte. Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het fijn om een paar uur flink te knallen.

FUNCTIE EISEN
– Horeca ervaring is pre;
– Affiniteit met gezonde voeding;
– 8 – 32 uur per week beschikbaar;
– Beschikbaar in het weekend;
– Woonachtig in de Zaanstreek;
– Geen 9 tot 5 mentaliteit!

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om ons te komen ondersteunen en ben jij per direct beschikbaar? Reageer dan met CV, motivatie en pasfoto en mail deze naar info@ohmyguts.nl.