MEET OUR NEW CHEF!

In een jaar tijd is Oh My Guts ontzettend gegroeid. Zo is het aantal klanten toegenomen en zijn wij gaan samenwerken met verschillende bedrijven. Daarnaast staan er nog vele toffe dingen op de planning (coming soon ;)). Dit heeft ervoor gezorgd dat wij op zoek moesten gaan naar versterking binnen het team van Oh My Guts. Op deze manier zijn wij terecht gekomen bij onze nieuwe chef! Zijn naam is Jeremy en als je het ons vraagt past hij perfect binnen het Oh My Guts team! Wij zijn ervan overtuigd dat Oh My Guts met de hulp van Jeremy flinke stappen kan gaan maken. Dit zal bijdragen aan meer gezonde maaltijden en dus meer blije klanten.

Jeremy: “Een jaar geleden ben ik vanuit Frankrijk naar Nederland verhuisd om mijzelf bloot te stellen aan nieuwe uitdagingen en kansen”

Ik ben een ervaren, gepassioneerde en gedreven chef. Een jaar geleden ben ik vanuit Frankrijk naar Nederland verhuisd om mijzelf bloot te stellen aan nieuwe uitdagingen en kansen. Ik hou er van om mensen te verassen met mijn kookkunsten, waarbij ik werk met verse ingrediënten en handgemaakte producten.

Ik heb veel ervaring mogen opdoen bij verschillende restaurants. Zo heb ik onder andere gewerkt bij BAUT & Dreesmann, Bio Meals, Soupersoup, Yumler en Guerrilla Games. Hierbij stond de Internationale / Europese keuken centraal met hier en daar wat Aziatische invloeden.

Jeremy: “Ik ben een echte freestyler”

Binnen Oh My Guts deel ik graag mijn kennis en sta ik tegelijkertijd ook open om nieuwe dingen te proberen en te leren. Ik ben een echte ‘freestyler’. Hiermee bedoel ik dat ik mijn creativiteit kan gebruiken tijdens het koken. Zo ben ik bijvoorbeeld in staat om van restjes eten een smaakvol en uniek gerecht te maken. Dit past perfect binnen het concept van Oh My Guts, waarin onder andere rekening wordt gehouden met het terugdringen van voedselverspilling.

Jeremy: “Ik verwacht de Oh My Guts de komende tijd flink zal gaan groeien”

Ik verwacht dat Oh My Guts de komende tijd flink zal gaan groeien en ik vind het dan ook een uitdaging om samen te werken richting “the next step”. Ik zou graag willen uitvinden hoe we efficiënter te werk kunnen gaan, zodat we meer mensen een healthy lifestyle kunnen bieden. Het creëren en delen van unieke recepten doe ik met passie en ik ben er van overtuigd dat wij iets heel tofs kunnen neerzetten met het hele team.

Jeremy : “ Muziek heeft veel weg van voeding”

 Naast mijn werk ben ik veel bezig met muziek, waarbij ik opnieuw mijn creativiteit kan toepassen als ‘DJ’. Als je het mij vraagt, heeft muziek veel weg van voeding. Hiermee bedoel ik dat er een mix is aan ingrediënten die worden gevormd tot een eindproduct. Daarnaast vind ik het leuk om mij te laten inspireren door de verschillende reizen die ik heb gemaakt en wellicht nog ga maken in de toekomst.

Oh My Crazy Question

Dit is een vraag die wij eigenlijk altijd stellen aan onze nieuwe personeelsleden. Namelijk: “Wat zou je laatste maaltijd op aarde zijn?”

Jeremy: “ Ik heb veel favorieten, maar als ik echt zou moeten kiezen zou ik denk ik gaan voor Aziatische hapjes en lekkernijen”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *