STAGE MEDIA & COMMUNICATIE

Over Oh My Guts
Met de juiste voeding voel je je energieker, je huid gaat stralen en het levert ook nog eens gewichtsverlies op. Maar niet iedereen heeft genoeg tijd om ermee aan de slag te gaan. Daarom zijn wij Oh My Guts gestart, een bezorgdienst die gezonde, verantwoorde maaltijden: kant-en-klaar, aan huis bezorgt. Klanten hoeven het alleen nog maar op te warmen. Verder zijn onze maaltijden beschikbaar in verschillende sportscholen & concept stores in en rondom de Zaanstreek. Oh My Guts is als basis een gezonde maaltijd bezorgdienst maar wij doen inmiddels veel meer doen dan dat alleen! Borrels, bedrijfslunches, detox programma’s & pr-evenementen; je kunt het zo gek niet bedenken. Ons doel is om gezond eten toegankelijk te maken en daarbij kun jij ons helpen!

Werkzaamheden
Binnen ons relatief jong bedrijf werkt je direct samen met de een van de eigenaren die je ondersteunt bij de lopende projecten. Tijdens je stage help je mee met de ontwikkeling van de verschillende menu’s, onderhoud je contact met klanten en relaties, helpt je mee bij de organisatie van evenementen en bedenk en realiseer je marketingacties. Omdat wij een jonge onderneming zijn liggen er een hoop kansen voor het grijpen!

Je gaat je bezighouden met de volgende activiteiten:
– Content creëren voor diverse menu’s (voedingswaardes berekenen, recepten uitwerken, teksten voor het menu ontwikkelen)
– Up-to-date houden van de website en blog;
– Helpen bij en bedenken van marketingacties;
– Contact onderhouden met klanten en relaties;
– Zorgen voor een grotere naamsbekendheid;
– Diverse dagelijkse werkzaamheden.

Profiel
Onze ideale stagiair voldoet aan het volgende profiel:
– je volgt een marketing, communicatie of voedings opleiding op HBO-niveau
– je hebt affiniteit met voeding/koken/gezondheid;
– je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
– je vindt het leuk om in een klein team te werken;
– je bent niet bang om initiatief te tonen.

Geïnteresseerd?
Lijkt het jou leuk om ons te komen ondersteunen en ben jij aankomende stage periode beschikbaar? Reageer dan met CV, motivatie en pasfoto en mail deze naar info@ohmyguts.nl.