30-days 

ready for summer challenge

Wil jij deze zomer écht lekker in je vel zitten zonder uren in de keuken te staan? Doe nu samen met je buddy de 30-days challenge en krijg 50% korting op de 2e box!

Bring a friend ✌️ 2e box 50% korting 

30-days ready for summer challenge
30-days ready for summer challenge30-days ready for summer challenge
€49,75

Over de 

30-days challenge

Speciaal voor deze zomer hebben wij een box ontwikkeld die je helpt om lekkerder in je vel te zitten. We focussen ons op natuurlijke gezonde voeding en een positive mindset. Na deze 30-dagen ga jij je nog lekkerder voelen. En omdat samen leuker is dan alleen ontvang je 50% korting op de 2e box! Doe de box samen met je vriend, vriendin, familie, collega of vakantie buddy! Wie daag jij uit?


Wat zit er 

in de box?

 • Je ontvangt van ons 4 weken voor 3 dagen maaltijden. De overige dagen kan je aan de slag met ons toegestuurde kookboek.

   

  *Indien de proefweek bevalt kun je deze verlengen met 3 weken.

 • Feel good: 

  Per week: 3 x avondmaaltijden, 3 x lunch 

 • Feel amazing: 

  Per week: 3 x avondmaaltijden, 3 x lunch, 3 x ontbijt, 3 x snacks en 3 x drinks

 • Keuze uit: 

  Small (400 gr) 
  avondmaaltijd ±400-550 kcal

  Medium (500 gr)

  avondmaaltijd ±550-650 kcal 

  Large (600 gr)

  avondmaaltijd ±600-800 kcal

Het idee achter 

onze 30-days challenge

Healthy food 

Onze diëtisten hebben het menu zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat jij de juiste voeding binnenkrijgt. Deze 30 dagen ga jij de challenge aan om gezonder te eten, zonder dat het voelt als en strikt dieet.

Naast de 3 dagen dat je onze maaltijden ontvangt kun je zelf aan de slag met het door ons toegestuurde e-kookboek.


Mindset

Naast gezonde voeding is mindset misschien wel net zo belangrijk. Je krijgt bij je 30 dagen een e-werkboek toegestuurd die je helpt je mindset te verbeteren. Hierin kun je handige tools en handvatten vinden.


Routine

Binnen 30 dagen zul jij je beter voelen en genieten van een prachtige zomer. Wist je dat het gemiddeld 30 dagen duurt voordat je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd?

Ontvang van ons 

een wekelijks wisselend 

eetschema 

In het schema vind je terug wat je die dag mag eten. Verder staan de gekozen maaltijden van OMG er ook op vermeld. De overige gerechten vind je in het receptenboekje. Deze ontvang je na het bestellen van je Get Fit box.