ERVAAR DE KRACHT VAN ONZE DETOX

 • 3 of 6 dagen met kant en klare maaltijden, 

  salades, ontbijt, snacks en juices

 • Begeleiding met een detox e-book 

  en inspirerende vegan menu's 

 • Voeg diëtiste Simone Braams toe om jou te 

  helpen met het behalen van je doelen

 • Een gezonde en voedzame manier om 

  je lichaam detoxen

WAAROM EEN 

OH MY GUTS DETOX?

De maaltijden van Oh My Guts detox stimuleren de spijsvertering voor een evenwichtige darmflora, zodat je minder last hebt van een opgeblazen gevoel. Wij maken maaltijden waarvan je weer energie krijgt. Het plantaardige menu wisselt wekelijks, en is voorzien van diverse vitamine en mineralen. Tijdens de detox wordt je begeleid door het detox e-book en menukaart. Dat klinkt als een goede stap in de juiste richting, niet waar?

Liquid error: product form must be given a product
DETOXDETOX

DETOX

CLEANSE LITE

€99,75


Een box waar je meer energie van krijgt, een betere darmflora en is een goede ondersteuning van het immuunsysteem. Speciaal voor wanneer jij jouw lichaam wilt resetten en ondersteuning 

bij het afvallen. 

1500 

kcal

€ 39,50 

per dag

3 of 6

dagen

18 of 30

maaltijden

Liquid error: product form must be given a product

IN 3 STAPPEN NAAR EEN GEZONDER LICHAAM

VOEG DIËTISE SIMONE BRAAMS

TOE AAN JE BOXNieuw bij de Oh My Detoxbox: online voedingscoaching van diëtiste Simone Braams. Simone gaat jou helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Zo kun tijdens en ná de detox echt doorpakken en de resultaten behalen aan de hand van jouw persoonlijke doelen.    

 • Online intake met voedings- 

  en gedragsanalyse

 • Samen jouw doelen vaststellen

 • Online coaching en advies

 • Persoonlijk adviesrapport

 • Handige recepten passend bij jouw doelen

 • Handvatten om na de detox het  

  gevoel vast te houden


MEER INFORMATIE 

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van een detox dag menu:

- 1x Healing shots
- 1x Cleansing detox thee 
- 1x Krachtig ontbijt 
- 1x Voedzame lunchsalades
- 1x Cold pressed juices
- 1x Eiwitrijke snacks
- 1x maaltijden of soep

GOED OM TE WETEN

- Compleet veganistisch 
- Rijk aan plantaardige proteïnen, gezonde vetten en voedzame vezels 
- Van nature geraffineerde suiker

WAT DOET DE OH MY GUTS DETOX?

Eigenlijk is het heel simpel: tijdens ons detox programma stimuleer je de spijsvertering door voedzame vezels.  Want wanneer je voedingsproducten die je futloos en opgeblazen laten voelen, vervangt voor voedzame producten die dat niet doen, zul je al snel merken dat je je meer energie krijgt en je rustiger en lichter zult voelen.

VERSCHIL TUSSEN DE CLEANSE LITE & CLEANSLE PLUS

Bij het samenstellen van onze detox hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoeftes. Dat betekent dus dat het aantal calorieën (1500 kcal per dag) in onze cleanse lite net even iets lager ligt. Mocht je dit toch iets te weinig vinden, of heb je een actievere levensstijl? Dan kun je natuurlijk altijd onze cleanse plus doen (2200 kcal per dag). 

START PROGRAMMA & LEVERING

Je kunt de detox iedere week op dinsdag starten. We leveren de boxen in een speciaal ontwikkelde koelbox uit op maandag. Bij deze levering worden alle gerechten voor de 3-daagse detox geleverd inclusief een menuplan. Kies je voor 6 dagen dan ontvang je de tweede box op donderdag. Het detox e-book ontvang je per email nadat je de box heb besteld. 

BIJWERKINGEN

Doordat je in deze dagen geen koffie of geraffineerde suikers binnen krijgt en je afvalstoffen je lichaam verlaat, is het mogelijk dat je lichte hoofdpijn kan krijgen. Ook raden wij aan om altijd goed naar je lichaam te luisteren en voldoende water te drinken.

VERSCHIL TUSSEN SAPKUUR EN CLEAN EATING DETOX

Detoxen -oftwel 'het reinigen van je lichaam'- kun je doen op verschillende manieren. De bekendste manieren zijn: het detoxen doormiddel van een sapkuur én een (natural) clean eating detox. Maar wat is nou precies het verschil? En waarom is de ene manier beter dan de andere? Daar vertellen wij je graag meer over in het volgende artikel: waarom een clean eating detox beter werkt dan aan sapkuur.

ONZE GELIEFDE KLANTEN