VEGAN SHOARMAVEGAN SHOARMA
€8,75

Superfood 

leftover 

flatbread

Bij Oh My Guts focussen we op gezond, vers en duurzaam. Deze drie punten worden gedurende ons hele productieproces doorgevoerd. De menu’s worden samengesteld aan de hand van de voedingswaarden, de recepten worden dagelijks vers bereid en de verpakkingen zijn gemaakt van duurzaam materiaal. 

Toch willen we nog een stapje extra doen… 


 Veel bedrijven die werken met voedsel (ook wij) hebben te maken met restproducten zoals overblijfselen van gesneden groenten. Zonde om weg te gooien vinden wij… Daarom maken wij hier nu een heerlijke flatbread van! Elke flatbread bodem bevat maar liefst 80 gram van deze overgebleven kanjers. De bodems zijn vegan, van nature glutenvrij, bomvol vezels en om je vingers bij af te likken. 


JAAHHH DAT WORDT SMULLEN....

GroenteN uit 

de snijderij 

Miedema-AGF is één van de grootste groenteleveranciers in Amsterdam. Ze leveren aan horeca, retail en aan ons. Miedema-AGF koopt zo veel mogelijk lokaal in, maar kijkt op veilingen ook naar seizoensproducten. Deze visie past helemaal bij Oh My Guts. Miedema heeft een grote snijderij waar groenten en fruit dagvers “op maat” wordt gesneden voor de mice en place. Natuurlijk houden zij daarbij restproductie over. Denk aan gruis van de broccoli, zoete aardappelfrietjes en bietenschijfjes. Deze gebruiken wij dan weer in onze flatbreads. Op deze manier is de cirkel rond en wordt de voedselverspilling kleiner.   THE CHEEKY 

GREEKY

Deze bodem dankt haar oranje kleur aan de zoete aardappel. De topping bestaat uit heerlijke gyros jackfruit, gepickelde ui en gegrilde courgette.

The green machine

Deze groene flatbread laat je even geloven dat je in Italië bent, met heerlijke pesto, geroosterde paprika, kappertjes en olijven. De bodem is gemaakt van broccoli en spinazie...mmmhhh!

Nothing beets 

a hummus

Deze knalroze bodem bestaat voor maar liefst 40% uit biet en is bedekt met een heerlijke kerriehummus. Gegarneerd met kikkererwten en frisse granaatappelpitjes.