Glutenvrije snacks 

& tussendoortjes

Gezond snacken is voor de meeste mensen redelijk eenvoudig. Voor mensen met de aandoening coeliakie is dit helaas niet vanzelfsprekend. Coeliakie is de medische term voor glutenallergie. Leven met glutenallergie vereist veel alertheid. Gluten vind je namelijk in alledaagse producten zoals granen, tarwe, rogge en spelt. Deze producten zijn de basis van bijvoorbeeld brood, koekjes, crackers en pasta. Gelukkig biedt Oh My Guts uitkomst met heerlijke glutenvrije snacks. Wil jij de lekkerste glutenvrije tussendoortjes bestellen? Bekijk hieronder het aanbod:


Lactosevrije tussendoortjes bestellen

Wat is glutenallergie precies?

Glutenallergie ontstaat vaak al op jonge leeftijd. Een gezonde dunne darm zit vol met slijmvlies en darmvlokken die samen de voedselopname realiseren. Bij een persoon met glutenallergie wordt deze voedselopname verstoord door de gluten. Daardoor worden eiwitten, koolhydraten, vetten en vitamine slecht opgenomen. Het aanpassen van je dieet is daarmee helaas onvermijdelijk.

Online lactosevrij bananenbrood bestellen

Tussendoortjes zonder 

gluten

Kamp jij met glutenallergie en ben jij op zoek naar glutenvrije tussendoortjes? Oh My Guts biedt een verassend aanbod glutenvrije snacks. Een absolute besteller is het glutenvrije bananenbrood op basis van amandelmeel en havermeel. Andere glutenvrije toppers zijn onze Sue Bites en onze glutenarme maaltijdbox.

Sue bites muffin en taartjes zonder lactose

Online glutenvrije snacks 

bestellen

Met de heerlijke glutenvrije tussendoortjes van Oh My Guts hoeft een glutenvrij dieet zeker niet saai te zijn. Onze koks werken elke dag aan een gezond en gevarieerd menu voor een breed publiek. Zo kun je altijd bij ons terecht voor verassende weekmenu’s, licht ontbijt of gezonde maaltijden. De glutenvrije snacks bestel je eenvoudig online. Het wordt bij je bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag.