SHOP NU DE DETOX BOX MET €20,- KORTING MET DE CODE: HAPPYGUTS

HOE KRIJG JE MEER ENERGIE 

DOOR DE JUISTE VOEDING 

Er wordt vaak gedacht dat het enige waar het bij een gezond eetpatroon om draait, het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid kilocalorieën is. Oftewel:niet te veel want dan kom je aan, maar ook niet te weinig want dan val je af. En ja, bij een dieet is het aantal kilocalorieën zeker van belang. Máár dat niet alleen. Want naast je calorie inname, is de voeding waardoor je de calorieën in kwestie binnenkrijgt nog veel belangrijker. 


Want voor een gezond lichaam zijn vitamines, mineralen, langzame koolhydraten, plantaardige eiwitten, gezonde vetten, vezels en antioxidanten onmisbaar. 

"GEEN CALORIEEN TELLEN 

MAAR ECHT ETEN "

KIES VOOR DE JUISTE VOEDINGSTOFFEN 

Wanneer je een verhoogde weerstand wil met een lichaam die sterk en fit voelt, dan is het van belang dat je kiest voor de juiste voedingstoffen. Je kunt je lichaam een natuurlijke energieboost geven door er voor te zorgen dat elke hap die neemt zoveel mogelijk gezonde voedingsstoffen bevat. Denk bijvoorbeeld aan vitamine C (te vinden in groente en fruit), vitamine A (wat je vindt in vette vis), vitamine B6 (komt veel voor in graanproducten), calcium (haal je uit noten en peulvruchten).


Er zijn nog vele andere voedingsstoffen die bijdragen aan je gezondheid en je energielevel verhogen. Zo is ijzer een mineraal dat je lichaam nodig heeft voor het vervoeren van zuurstof. Door hier voldoende van binnen te krijgen zal dus je hele lichaam de energie krijgen waar het naar verlangt.


GO HEALTHY! 

 Het advies dat je hieruit kunt halen? Kies bewust en leg ongezonde voeding aan de kant! Het is niet een glas frisdrank dat voor energie zorgt, maar een bordje vol met gezonde voedingsstoffen! 

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOOR 

MEER LEUKE WEETJES! 

Email: