Laat ons jou verzorgen tijdens en na je zwangerschap

met onze momplan 

(pre- and postpartum) 

Kun jij wel wat hulp gebruiken met een gezond eetpatroon tijdens of na je zwangerschap? Wij hebben een heerlijk pakket voor je samengesteld zodat jij je kunt focussen op jezelf en je kindje. Wij helpen je een handje door voor jou een maaltijdpakket samen te stellen met de juiste voedingsstoffen. Laat ons voor je koken en geniet!

Zwangerschap en borstvoeding proof

Bomvol 

groenten


Goed gevuld dagmenu


Meer 

energie


Wat zit er 

in de box?

 • Per dag: ontbijt, twee snacks, lunch, juice en een maaltijd

  + Supplementen van Sups.care

  + Natuurlijk verzorgende baby shampoo van Naïf

 • Geef je dieetvoorkeur aan: 

  Vegan - enkel plantaardige maaltijden

  Mix - een mix van vlees, vis en vegetarische maaltijden

 • Voor 3 dagen te bestellen of voor de

  hele maand (4 keer 3 dagen)

 • Een goed gevuld dagmenu met licht verteerbare maaltijden en lekkere snackmomenten

 • Inclusief handige guide waarbij je alles leert over gezonde voeding tijdens/na de zwangerschap + weekmenu

 • Al vanaf €33.00 per dag

Over het 

programma

Je voorbereiden op de zwangerschap, dit proberen we allemaal zo goed mogelijk. Maar heb je ook wel eens gehoord van "ontzwangeren"? Het kan na de bevalling even duren voordat je weer helemaal de oude bent, en dat is helemaal niet gek!


De mom-plan is zo ingericht dat je even helemaal niet na hoeft te denken over de invulling van je dag, want dat doen wij voor je. Op deze manier kun jij je focussen op jezelf en je kindje. Je kunt deze box bestellen voor, tijdens of na je zwangerschap. 


De box is voorzien van heerlijk eten, juices en lekkere snacks. Daarnaast hebben we een zakje met supplementen toegevoegd die je ondersteunen tijdens en na je zwangerschap. Ook vind je in de box een heerlijk pakketje met natuurlijke verzorgende creme van Naif en een magazine met nuttige informatie over de juiste voeding en verzorging die jij nodig hebt!

Key ingredients

Maaltijden

Gezonde en gevarieerde maaltijden zijn essentieel tijdens deze periode. Dit is belangrijk omdat je voedingstoffen deelt met jouw kindje, tijdens de zwangerschap maar ook tijdens het geven van borstvoeding. 

Supplementen

De sups van Sup.care zijn ontworpen met een specifiek doel voor ogen: om jou als moeder te ondersteunen, je energiek, sterk en gebalanceerd te laten voelen, zodat jij deze uitdagende fase beter aan kan!

Selfcare

De baby- en kinderhuid wil je zo puur en natuurlijk mogelijk houden. Daarom bevat Naïf natuurlijke baby- en kinderverzorging alles wat de kwetsbare huid écht nodig heeft. Ingrediënten die goed zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. 

Hoe kan een  

mom-plan dagmenu 

eruit zien

  Vragen over het actuele menu?  

  Ons team op de chat helpt je graag   

Selecteer jouw 

momplan

programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies je dieetvoorkeur


Eenmalig of een maand 


€127,75

FAQ MOM PLAN

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van the mom-plan (per dag)
- 1x ontbijt 
- 1x barretje 
- 1x lunchsalade
- 1x juice
- 1x gezonde snack
- 1x maaltijd (400 gram)
- 1x dessert
- supplementen
- informatief boekje

*De inhoud van het dagmenu is ruim opgezet, dit omdat we absoluut niet willen dat er onvoldoende wordt gegeten tijdens of vlak na een zwangerschap. We raden aan om goed te luisteren naar je lichaam. Zie de box als een mooie rode draad, maar maak je niet te druk als je niet alles op krijgt. De juices, desserts, barretjes, maaltijden en ontbijtjes zijn ook zeer geschikt om in te vriezen! Bewaar deze eventueel voor een ander moment. 

IS DE BOX OOK VEGAN VERKRIJGBAAR? 

Onze box is vegan verkrijgbaar maar je kan ook kiezen voor een vlees of vis variatie. 
*Kies je voor vegan? Let dan op de mogelijke vitamine-tekorten. Laat je goed adviseren over vegan eten tijdens de zwangerschap.

LEVERING

We leveren van maandag t/m vrijdag. Wanneer je de box op maandag(avond) geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend. Bij deze levering worden alle gerechten in één keer geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL, Brussel en Vlaanderen.

WAT VOOR VERPAKKINGEN GEBRUIKEN WIJ?

Het maken van de meest duurzame keuzes is voor ons erg belangrijk. Onze lunch- en dinercontainers zijn gemaakt van kraftpapier (een natuurlijke en hernieuwbare bron) en hebben een polyester (PET) voering. De containers zijn recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar omdat ze een vorm van onbehandeld papier hebben. De voering kan worden gerecycled als deze uit de container wordt gehaald en wordt afgespoeld. De folie die de container afsluit is eveneens gemaakt van PET. Onze sapflessen zijn ook gemaakt van 100% puur PET dat recyclebaar is.

HOE LANG ZIJN ONZE MAALTIJDEN HOUDBAAR?

De maaltijden van de box blijven t/m 3 dagen goed in de koelkast. Wanneer je voor een maand de box afneemt leveren wij de box in vier levermomenten. 

KAN IK DE MAALTIJDEN BEWAREN IN VRIEZER?

De meeste maaltijden kunnen worden ingevroren. We raden aan om deze binnen 2-3 maanden na het invriezen te consumeren. 

Waarom gezond 

eten zo belangrijk is

Balans in je eetpatroon helpt jou bij het binnenkrijgen van alle belangrijke voedingsstoffen. Op deze manier maak je het je lichaam makkelijker goed te functioneren en kom jij goed je dagen door! Wist je dat gezond eten invloed heeft op je hersenen, je energieniveau, je botten en spieren? Consistent gebalanceerd en gezond eten kan bijdragen aan een stabiel gewicht, maar kan ook stress verminderen. 


Natuurlijk kan de zoektocht naar een gebalanceerd eetpatroon juist voor stress zorgen. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende geluiden over de invulling van ons dieet dat het bijna onmogelijk is hier vol vertrouwen aan te beginnen. Daar hebben wij iets op bedacht, gelukkig!