SHOP NU DE DETOXBOX MET €20,- KORTING 

MET DE CODE: HAPPYGUTS

BLIJE DETOXERS

Ben jij benieuwd wat andere over de detoxbox zeggen? 

Wij hebben een paar ervaringen voor je op een rijtje gezet!

I Really Really Love It!

"Dankjewel voor de lekkere gerechten, de leuke content van het boekje en al het andere er om heen. Ik vond het dag 2 in de avond erg zwaar, maar gelukkig was daar het dadel snack om het beter te maken ;-) Het was een uitdaging en ik merk dat m’n lichaam erg blij is met dat ik dit heb gedaan, haha. Nogmaals dankjewel voor al het lekkers, zeker voor herhaling vatbaar."

- Noor

Tweede keer detox!

"Ik heb meegedaan met de eerste detoxbox van Oh My Guts omdat ik al vanaf het begin een fan ben van hun maaltijden.De maaltijden in de detoxbox waren lekker, gezond en ik heb er geen honger naast gehad. Wel had ik wat moeite om mijn dagelijkse cappuccino te laten staan. Toen ik hoorde dat er een vernieuwde detoxbox kwam waar rekening gehouden is met de feedback van de vorige keer was ik natuurlijk meteen nieuwsgierig. Daarom doe ik 4 februari weer mee! Ik heb er zin in!"

- Laila

Ik voel me fit!

Omdat ik veel achter mijn computer werk, ben ik snel moe. Met de juiste voeding van de detox had ik hier helemaal geen last van en voelde ik me fit. Ook mijn opgeblazen gevoel was weg en mijn buik een stuk platter! Ik ben voor werk veel onderweg, dit was geen probleem tijdens de detox, ik kon alles makkelijk meenemen.

- Lottie

“Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. 

Wij vinden het namelijk 

super belangrijk dat alle producten 

samenwerken met je lichaam.”


- Bente Wayper (founder)

LET US BE YOUR 

DATE-TOX THIS WEEK!

Liquid error: product form must be given a product
Liquid error: product form must be given a product

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOOR 

MEER LEUKE WEETJES!

Email: