SUMMER KALE SALADESUMMER KALE SALADE
Menu van 04 juli t/m 10 juli
€6,95
TZATZIKI COUSCOUS SALADETZATZIKI COUSCOUS SALADE
Menu van 04 juli t/m 10 juli
€6,95
GREEN TAHINI SALADGREEN TAHINI SALAD
Menu van 04 juli t/m 10 juli
€6,95
SOEPSOEP

 Leverbaar: iedere week

€4,95
GET FIT OVENBROODJES - 6 PLAKJESGET FIT OVENBROODJES - 6 PLAKJES
Leverbaar: iedere week
€7,95

Wil je jouw 

doelen behalen?

Bekijk onze pakketten

Wil jij een specifiek doel behalen of wil je een start maken aan jouw nieuwe gezondere leefstijl? Bekijk dan onze detoxbox, lifestyle box en de momplan box!

Online salades bestellen

Salades zijn razend populair! In vrijwel iedere supermarkt staan de kant-en-klaar salades voor het grijpen. Dat is niet zo gek, want de salade staat bekend als supergezond. Helaas zijn de kant-en-klaar salades niet altijd zo gezond als het lijkt. Gelukkig biedt Oh My Guts de uitkomst met heerlijke salades aan huis. Onze salades zijn altijd vers, verrassend van smaak en worden aan de deur geleverd. Via ons online menu kun je eenvoudig salades bestellen.

Gezonde maaltijdsalades thuisbezorgd

Over het algemeen zijn salades koolhydraatarm, rijk aan vitaminen en bovendien bevatten ze weinig slechte vetten. Daarmee is de salade flexibel te gebruiken in elk gezond dieet. Kies voor een snelle salade als ontbijt of een rijke lunchsalade op kantoor of school. In de avond zet je een goed gevulde maaltijdsalade op tafel. Door variatie en verrassende ingrediënten gaan salades van Oh My Guts nooit vervelen.

Salade is absoluut niet saai

Een salade is gezond, maar daarmee zeker niet saai. De salades van Oh My Guts worden zorgvuldig samengesteld door onze koks. Wij doen ons uiterste best om keuze te bieden uit een aantal verrassende salades. Vaak wordt de salade afgemaakt met een energierijke topping en heerlijke dressing. Denk bijvoorbeeld aan cashewnoten, pijnboompitten, tzatziki of pindadressing.