Makkelijk voor onderweg!
11 sneetjes
Bron van vitamine B!
±60 minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hak de noten in grove stukken. Doe alle noten, pitten en zaden in een kom. Voeg zout en olie toe en roer. Voeg het lijnzaad “ei” of de eieren 1 voor 1 toe en meng goed. Schenk het beslag in een ingevet cakeblik en zet 60-70 minuten in de oven, of schep het beslag in een ingevette muffinbakvorm en zet in de oven voor 45-50 minuten.
Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen voor je het brood aansnijdt.
Bewaar ze in een luchtdichte trommel of vries ze in voor later.
Tip: heel lekker met appelstroop of feta!
Note: dit zijn enkel richtlijnen om er voor te zorgen dat jij ongeveer weet wat je opschept. Op deze manier hopen we dat je zelf uiteindelijk een master wordt in het maken van goede gezonde porties voor jou! Wil je een keer iets meer of minder? Maak je dan niet al te druk, het moet wel leuk blijven! ;)