Ontbijt

 

Lunch

 

Snacks en sides

 

Dinner

 

De meest favoriete gerechten

Onze food philosophy

Food that makes you feel good 

Hoewel gezond eten mij van huis uit is meegegeven, ben ik zelf op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mijn lichaam past. Toen mijn hormoonhuishouding rond mijn 16e begon te veranderen, merkte ik dat ik steeds vaker last kreeg van een harde, opgeblazen buik. Het was een flinke zoektocht om erachter te komen wat het beste bij mij paste, maar na het vinden van een goede balans merkte ik dat mijn klachten minder werden. Ik voelde me fitter en zelfverzekerder omdat het opgeblazen gevoel weg was. Gezonde voeding kan echt een verschil maken. Niet alleen in hoe je eruitziet, maar vooral in hoe je je voelt. Ik eet elke dag (echt waar!) Oh My Guts.

 In de ochtend, middag én avond. Mijn gewicht is al 3 jaar hetzelfde, en mijn bloedwaardes zien er super goed uit (op wat toleranties na, waar ik me al van bewust was). Doordat we bij Oh My Guts koken met veel groenten en variëren met ingrediënten, krijgt je lichaam een enorme diversiteit aan micro’s binnen. Benieuwd geworden? Lees meer in het knowledge boekje!


Wij snappen dat niet iedereen de ongekende luxe heeft van onbeperkt Oh My Guts eten. Daarom hebben we samen met onze voedingsdeskundige een heerlijk receptenboek samengesteld. Nu kun jij ook elke dag eten als een voedingsexpert!