6 tips om deze onrustige 

Tijd door te komen

Thuiswerken, sportschool dicht, social distancing, weinig naar de supermarkt… De coronamaatregelen hebben een flinke impact op je normale routine.. Het is een gekke tijd. Met al het nieuws wat op ons afkomt en beperkte bewiging kan het lastig zijn om rustig te blijven tijdens deze tijd. Met deze 6 tips wordt het ook voor jou misschien iets makkelijker om zonder stres en minder verveeld de tijd door te komen.


Keep on moving

Veel beweging is nu natuurlijk iets moeilijker maar minstens zo belangrijk! Onze vrienden van OneFit hebben een home workout pagina voor jullie gecreëerd zodat je tijdens het thuis werken/blijven toch in beweging kunt zijn. Volg je favoriete lessen live in huis of ontdek workouts van andere OneFit partners. Deze workouts zijn allemaal live te streamen via de OneFit app en website. Bekijk hun website voor meer informatie.  

Stay connected

Ondanks dat wij niet bij onze vrienden of familie op bezoek kunnen is het belangrijk dat je toch in contact blijft. Gelukkig is dit tegenwoordig mogelijk op vele manieren. Deel een avondmaaltijd via FaceTime met jouw vrienden of drink koffie met de hele familie via Zoom. Op deze manier blijf jij in contact met dierbaren. Iets wat wij allemaal wel kunnen gebruiken in deze periode. Maar geniet ook van de tijd die je nu als gezin hebt. Zet de tv af en toe uit en doe een spelletje samen. 

 


TAKE IT EASY

Het liefst zijn wij Nederlanders altijd druk in de weer. Werken, eten bij vrienden, op de koffie bij familie, sporten en ga zo maar door. In een tijd als deze is het, zoals we allemaal weten, vooral belangrijk om thuis te blijven. Neem deze tijd dan ook echt om te ontspannen. Neem wat extra tijd voor jezelf nu het kan. Kijk die ene Netflix serie die je eigenlijk al maanden had willen kijken. Of geniet van het zonnetje met een kopje koffie en doe even helemaal niks. Nu is het moment, dus sit back and relax!

LEES

Lees jouw favoriete boek of tijdschrift en neem een momentje voor jezelf. De redactie van &C heeft een leuke bundel actie voor jullie klaar liggen. Zo heb je bijvoorbeeld 6x het tijdschrift &C voor € 32,50 of 24x het tijdschrift &C voor 

€ 99,50. En het mooiste is... het wordt gratis thuisbezorgd waardoor jij niet de deur uit hoeft. Ga in het lentezonnetje zitten in de tuin, op je balkon of bij het raam en geniet! Bekijk hun website voor meer informatie. 

Leer iets nieuws

Nu we wat extra tijd hebben is het eindelijk mogelijk om dat ene gerecht te leren van jouw favoriete restaurant of kan je nu de cursus Spaans volgen die jij stiekem altijd al in je achterhoofd had. Er worden nu genoeg recepten, online cursussen en zelfs brei lessen aangeboden om iets nieuws te leren. Daag jezelf uit en zet je hersenen aan de slag!