ONZE PRODUCTEN

Hoelang kan ik de maaltijden bewaren? 

Al onze maaltijden zijn drie dagen houdbaar. Op onze verpakkingen staat ook altijd de houdbaarheid vermeld. 

Kan ik de maaltijden invriezen? 

Ja, dit is zeker mogelijk! We raden alleen niet aan om salades en ontbijtjes in te vriezen. 

Hoe kun je de maaltijden opwarmen?

Je maaltijden zijn al bereid door onze chefs. Je hoeft de maaltijd alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vind je de specifieke opwarm instructies van de maaltijden. Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:


Magnetron:

3 - 4 minuten op 900 wat. 


Oven:

8 - 12 minuten op 180 graden. 


Let op: verwijder al het plastic (afbreekbaar) dat in de bakjes zit. 

Moet je de maaltijden zelf nog bereiden? 

Nee - we do the work for you! Onze chefs bereiden al jouw maaltijden in onze eigen professionele keuken. Je hoeft de producten alleen nog even op te warmen. 

Wat is het gewicht van één maaltijd? 

Het gewicht varieert per maaltijd. Het gemiddelde gewicht van onze small maaltijden is 400 gram en 500 gram voor de large maaltijden. Bij de productinformatie op de website staat ook altijd het gemiddelde gewicht vermeld. Aangezien wij al onze producten vers produceren kan het gewicht iets afwijken. 

BEZORGING 

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen door heel Nederland op de Waddeneilanden na.  

Hoe werkt de bezorging in Nederland?

Levering Nederland

- Leverdagen: maandag t/m vrijdag

- Levertijdstip: tussen 17:30 & 22:30

Tussen 16:00 en 16:45 ontvang je jouw persoonlijke track & trace-code. Hiermee kun je jouw pakketje volgen tot op 2 uur nauwkeurig. 


Let op: de pakketjes worden geleverd tussen 17:00 en 22:00. Het kan dus voorkomen dat jouw pakketje bijvoorbeeld om 22.15 geleverd wordt. Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketje op een bepaalde dag kunt eten? Laat deze dan de dag ervoor leveren. 

Levering Amsterdam

- Leverdagen: maandag t/m vrijdag 

- Levertijdstip: tussen 15:00 & 18:00

- Amsterdam centrum, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdam Nieuw West, Diemen, Amsterdam Zuid Oost, Badhoevedorp, Landsmeer, Ijburg. 


Bestelling: 

- Wanneer je voor 23:59 bestelt kunnen wij het de volgende werkdag nog leverenIk ben niet thuis op het moment van aflevering. Leveren jullie ook bij de buren? 

Ja, natuurlijk. We zullen altijd proberen het pakketje af te leveren bij je buren, tenzij je bij het bestellen hebt aangegeven dat je dit niet wenst. Zorg er wel voor dat wanneer het pakketje bij de buren wordt geleverd dat je dit dezelfde avond nog ophaalt in verband met voedselveiligheid. 


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

We berekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de €45,00. Wanneer je onder de €45,00 besteld hanteren we bezorgkosten van €4,50. Helaas is het voor ons bedrijfseconomisch niet mogelijk om onder dit bedrag gratis te verzenden. 

Wat is de minimale bestelgrootte?

Wij leveren jouw bestelling vanaf €25 door heel Nederland. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? 

Ja, je kunt je bestelling ook afhalen bij onze productie in Zaandam (Pieter Lieftinckweg 3C, 1505HX). We doen alleen afhaal op bestelling. Plaats daarom je bestelling voor 23:59 voor afhaal de volgende werkdag. 


DETOXBOX

Wat zijn de bijwerkingen? 

Wanneer je aan het detoxen bent, gebeurt er een heleboel in je lichaam, maar ieder lichaam reageert hier anders op. Het kan voorkomen dat je je duizelig voelt, koude rillingen hebt, hoofdpijn krijgt of minder goed slaapt. Dit komt door de gifstoffen die er tijdens de detox vrij komen. 


Kan ik detoxen als ik zwanger ben of wanneer ik borstvoeding geef? 

Dit is iets wat wij sterk afraden. Niet alleen omdat er tijdens het detoxen gifstoffen vrijkomen - en dus ook in het bloed worden opgenomen- maar ook omdat een zwangerschap veel energie kost, en het belangrijk is dat je deze energie ook daadwerkelijk hebt..

Ik ben allergisch. Hoe kan ik dit het beste doorgeven? 

Onze recepten kunnen helaas niet per persoon aangepast worden.