ONZE PRODUCTEN

Hoelang kan ik de maaltijden bewaren? 

Al onze maaltijden zijn drie dagen houdbaar. Op de verpakkingen van de maaltijden staat ook altijd de houdbaarheid vermeld.

Bijvoorbeeld: ontvang je je maaltijden op maandag(avond), dan kun je deze dinsdag, woensdag en donderdag eten!  

Zijn jullie producten ook in te vriezen? 

De meeste maaltijden zijn geschikt om in te vriezen. Ook de ontbijtjes zijn geschikt om in te vriezen. De salades zijn minder geschikt om in te vriezen, omdat sla door het vriesproces minder lekker wordt.

Let op! Heb je een een maaltijd ingevroren, zorg er dan voor dat ze een dag van te voren in de koelkast ontdooien. Zo voorkom je extreme temperatuursverschillen in de maaltijd. Als de maaltijd volledig ontdooid is kun je deze verwarmen in de oven of magnetron. Zorg ervoor dat het extra goed opgewarmd wordt, ook al betekent dit dat het langer in de oven moet dan aangegeven op de verpakking.

Hoe kun je de maaltijden opwarmen?

Op het etiket van de maaltijd vind je de specifieke opwarm instructies van de maaltijden. Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:


Magnetron:

3 - 4 minuten op 600 Watt. 


Oven:

8 - 14 minuten op 180 graden. 


Let op! Verwijder het folie en eventueel de kleine bakjes die in je maaltijd zitten.

Moet je de maaltijden zelf nog bereiden? 

Nee - we do the work for you! Onze chefs bereiden al jouw maaltijden in onze eigen professionele keuken. Je hoeft de producten alleen nog even op te warmen. 

Zijn jullie biologisch? 

Nee, (nog) niet alle producten waarmee wij werken zijn biologisch. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken seizoensproducten. 

Ik eet glutenvrij. Kan ik bij jullie bestellen? 

Zeker, hoewel niet alles glutenvrij is hebben wij wel glutenvrije opties. Kijk goed naar de ingrediëntenlijst die per product wordt weergegeven.


Let op! De maaltijden worden bereid in een keuken waar er met gluten wordt gewerkt. 

Ik mag bepaalde producten niet, kan ik dan alsnog bij jullie bestellen? 

Bij onze producten staan de ingrediënten duidelijk vermeld op de website en verpakking. Kijk hier goed naar om te bepalen wat je wel en niet mag eten. Helaas kunnen we geen aanpassingen maken in onze bestaande recepturen.

BESTELLINGEN EN BEZORGING

Hoe werkt ons bestelproces?

Je plaatst je bestelling minimaal twee dagen van te voren. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om jouw bestelling klaar te maken!


Voorbeeld: Wil je bestellen voor de maandag? Dan plaats je uiterlijk op zaterdag 23:59 uur op de website een bestelling. 

Hoe werkt de bezorging?

Momenteel bezorgen wij in Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd), Vlaanderen en Brussel.


Wij leveren op: maandag, dinsdag en donderdag. Tijdens het afrekenen kun je jouw gewenste levertijdstip kiezen. Op de dag van bezorging ontvang je van onze vervoerder een Track & Trace. Wanneer dit precies is hangt af van de vervoerder. 


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

We rekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de €50,00. 


Wanneer je onder de €50,00 bestelt hanteren we bezorgkosten van €4,95. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? 

Ja, je kunt je bestelling ook afhalen. 


Waar: Pieter Lieftinckweg 3c, 1505 HX Zaandam

Wanneer: op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 16:30 uur

Moet ik thuis zijn op het moment van leveren? 

Ja, wij verwachten dat je thuis bent op het moment van de gekozen bezorg datum en het gekozen tijdvak. 

Kan ik in één bestelling voor verschillende weken bestellen? 

Nee dit kan niet. Wij raden aan om verschillende bestellingen te plaatsen als je voor verschillende weken wilt bestellen. Op deze manier kun je de gewenste bezorgdatum selecteren. 

Waarom heb ik geen bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling? 

Oeps. Hier gaat iets mis!


Elke klant die bij ons een bestelling plaatst ontvangt een bevestigingsmail. Wanneer je deze niet ontvangt is er iets mis gegaan bij het plaatsen van je bestelling (niet goed doorgekomen) of je hebt de mail om een van de volgende redenen nog niet ontvangen: 

1. Het kan zijn dat de mail in je spam-box is gekomen. Check dan eerst even je spam-box. 

2. Daar ook niets gevonden? Het kan ook zijn dat er een typfoutje in jouw mailadres staat.

Neem contact met ons op: leveringen@ohmyguts.nl 


PAKKETTEN

DETOX

Wat zijn de bijwerkingen van de detoxbox? 

Wanneer je aan het detoxen bent, gebeurt er een heleboel in je lichaam, maar ieder lichaam reageert hier anders op. Het kan voorkomen dat je je duizelig voelt, koude rillingen hebt, hoofdpijn krijgt of minder goed slaapt. Dit komt door de gifstoffen die er tijdens de detox vrij komen. 


Kan ik detoxen als ik zwanger ben of wanneer ik borstvoeding geef? 

Dit is iets wat wij sterk afraden. Niet alleen omdat er tijdens het detoxen gifstoffen vrijkomen - en dus ook in het bloed worden opgenomen- maar ook omdat een zwangerschap veel energie kost, en het belangrijk is dat je deze energie ook daadwerkelijk hebt.

GET FIT

Een Get Fit abonnement, hoe werkt dit? 

Met ons Get Fit abonnement maken wij het je super makkelijk om jouw gezonde leefstijl te starten. Jij kiest wat wij uithanden mogen nemen (diner, lunch, ontbijt, snacks of een combinatie hiervan). Naast onze maaltijden ondersteunen wij je met een receptenboek, persoonlijk eetschema en lifestyle guide. Dit alles zorgt ervoor dat jij succesvol jouw gezonde leven kunt starten en volhouden.  

Wat is er anders aan het Get Fit programma dan jullie andere producten? 

Wij hebben het Get Fit programma speciaal ontwikkeld, zodat je dit gemakkelijk de hele week kan volgen. Waar al onze andere programma's enkel bestonden uit Oh My Guts producten, ga je bij het Get Fit programma ook zelf aan de slag. Hiermee willen we het toegankelijker maken om jouw gezonde levensstijl te starten! 

Voor hoeveel dagen ontvang ik maaltijden van Oh My Guts? 

Je ontvangt voor 3 dagen Oh My Guts maaltijden. De overige dagen ga je zelf aan de slag met ons receptenboek, persoonlijke weekplan en lifestyle guide. 


Wil je 6 dagen Oh My Guts maaltijden ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice via de chat of leveringen@ohmyguts.nl om de mogelijkheden te bespreken. 

Welke producten ontvang ik bij mijn eerste Get Fit bestelling? 

Bij je eerste bestelling ontvang je de volgende producten:

- Oh My Guts maaltijden (diner, lunch, ontbijt, snacks of een combinatie hiervan) voor 3 dagen

- Persoonlijk weekplan (je ontvangt deze digitaal)

- Receptenboek (je ontvangt deze digitaal) 

- Lifestyle guide (je ontvangt deze digitaal)

- Werkboek (je ontvangt deze digitaal) 

Volg ik het Get Fit programma ook op de dagen dat ik geen maaltijden van Oh My Guts ontvang?

Je ontvangt van ons een eetschema voor 7 dagen. Van deze 7 dagen ontvang je voor 3 dagen maaltijden van Oh My Guts (6 dagen is ook mogelijk, zie vraag hieronder). De overige dagen ga je aan de slag met de recepten uit ons receptenboek. 

Ik wil meer dan 3 dagen maaltijden van Oh My Guts ontvangen. Is dit mogelijk? 

Ja, dat is zeker mogelijk! Je kunt ook voor 6 dagen maaltijden ontvangen. Neem hiervoor contact via https://abonnement.ohmyguts.nl/nl/self-service/login of via leveringen@ohmyguts.nl. Wij maken de order dan handmatig voor je aan.  

Kan ik producten aan mijn abonnement toevoegen of verwijderen? 

Je kan op ieder moment snacks toevoegen of verwijderen uit het abonnement. Verder kunnen wij ook het plan voor je aanpassen (bijvoorbeeld: van Get Fit+ naar Get Fit++). Geef deze wijzingen door via https://abonnement.ohmyguts.nl/nl/self-service/login


Let op: houd bij het aanpassen van je bestelling rekening met de tijden tot wanneer je dit kunt aanpassen (zie kopje: tot welk moment kan ik mijn abonnement wijzigen). 

Kan ik de leverfrequentie van het abonnement wijzigen? 

Ja, dit is mogelijk. Je kan kiezen voor de volgende leverfrequenties:

- 1x per week (standaard)

- 1x per twee weken

Tot welk moment kan ik mijn abonnement wijzigen? 

Je kunt wijzigingen doorgeven t/m woensdag 23:59 voor de leveringen van de week daarna. Wanneer wij de aanpassing ontvangen na woensdag 23:59 zullen wij deze wijzingen een weekje doorschuiven. 

Hoe werkt de betaling van het Get Fit abonnement? 

Nadat jij de eerste betaling voldaan hebt via onze website, zullen wij iedere week automatisch de betaling incasseren via de gekozen betaalmethode (je kunt dit later nog wijzigen). Op het moment dat wij de bestelling doorzetten, wordt ook de incasso doorgezet. 


Heb jij jouw abonnement een weekje gepauzeerd omdat je met vakantie bent? Wij zullen de betaling dan automatisch stopzetten.

Is het Get Fit abonnement van Oh My Guts een flexibel abonnement?
Na je eerste 4 leveringen is het abonnement wekelijks opzegbaar. Ben je een weekje op vakantie dan kan je hem natuurlijk wel op pauze zetten.

KRAAMPAKKET

Wat is het kraampakket?

Dit is een door ons samengesteld pakket die je cadeau kunt doen aan de kersverse ouders of natuurlijk aan jezelf!