WAAROM 

OH MY GUTS

DE OPLOSSING VOOR BUSY PEOPLE 

Wij geloven dat het voedsel dat we eten een krachtig effect kan hebben op onze gezondheid. Daarom ligt onze focus op het creëren van voedzame, gezonde gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van goede kwaliteit, die dagelijks in onze keuken vers worden bereid. Simpel gezegd, dit zijn maaltijden waardoor je je de beste versie van jezelf voelt. Dit zijn gerechten waarop je kunt vertrouwen.

GEZONDE MAALTIJDEN WAAR 

JE OP KAN VERTROUWEN

Een goede balans tussen de koolhydraten, eiwitten en vetten is belangrijk voor het functioneren van ons lichaam. 

Onze maaltijden worden altijd zorgvuldig samengesteltdoor onze eigen voedingsdeskundige. Hierbij wordt er rekening gehouden dat er een juist balans is tussen de eiwitten (10-15%), koolhydraten (40%-70%) en vetten (25-40%). Zo weten we zeker dat de maaltijden die wij maken altijd je lichaam op de juiste manier voeden. 


MEER DAN 

175 GRAM 

GROENTEN


Bij onze maaltijden spelen groenten altijd de hoofdrol. Zo bestaan al onze maaltijden altijd uit meer dan 175 gram groenten.


ALLEEN NATUURLIJKE INGREDIËNTEN


Dit houdt in dat we geen gebruik maken van synthetische e-nummers of gekke ingrediënten die je niet kent.


ZORGVULDIG UITGEKOZEN PRODUCTEN


Ons team is altijd op zoek naar de beste producten die jouw lichaam de boost geven die het verdient. 


SMAAKVOL & INSPIRERENDWe horen vaak "het smaakt echt niet naar een opwarm maaltijd". Dit komt omdat we alles vers bereiden en dat smaak altijd voorop staat. Ook proberen we een zo divers mogelijk menu aan te bieden zodat er altijd voor iedereen iets tussen zit.


MEER DAN ALLEEN 

GEZONDE MAALTIJDEN

Wij willen net een stapje verder gaan dan alleen maar gezonde maaltijden aanbieden. 

Zo bespaar je bijvoorbeeld een hoop tijd omdat je niet hoeft te koken, geen boodschappen hoeft te doen en niet hoeft af te wassen. En dat niet alleen: ook draag je bij aan een gezondere aarde! Lees hieronder meer.

DUURZAAM 

VERPAKT 


Al onze verpakkingen zijn op een zo duurzaam mogelijke manier gemaakt. Zo maken we gebruik van PLA, een soort plastic gemaakt van maiszetmeel of suikerriet. Ook zijn onze bakjes en dozen gemaakt van gerecycled karton en onze ice packs van een natuurlijke watergel.  


GEEN VOEDSEL 

VERSPILLING


Doordat al onze maaltijden per persoon verpakt zijn houd je geen onnodige producten over. Wanneer wij iets overhouden in de keuken wordt dit verkocht via togoodtogo of maken wij er nieuwe producten van zoals flatbreads of soepen.