• 🥗 Gezonder en lekker eten

  Wij vinden dat gezond eten ook heel lekker moet zijn. Daarom lever je bij ons nooit in op smaak. Wij willen je inspireren dat een goede gezonde basis leid tot een langer en gelukkiger leven!

 • 👨‍👩‍👧‍👦 Voor iedereen

  Gezonde voeding is voor iedereen anders, er is geen one size fits all. Daarom bieden wij in ons menu zo veel mogelijk variatie aan voor het hele gezin.

 • 🚀  Zonder stress

  Ons bestaan wordt als maar drukker en drukker. Maar de stress die daar bij komt kijken is niet goed voor onze gezondheid. Daarom willen wij een zorg van jouw bordje nemen, door er gezond en lekker eten op te leggen!

1 van 3
 • 🌈 Een regenboog aan groenten

  Dit ziet er niet alleen super lekker uit, maar meer kleur op je bord betekent ook meer diversiteit aan vitamine en mineralen. 

 • 👪 Voor grote en kleine eters

  Gezonde voeding is voor iedereen anders, daar houden wij natuurlijk rekening mee. De grote eters kunnen gaan voor grotere porties (550 gram), voor de kleinere eters hebben we small porties (400 gram). Ook hebben we maaltijden voor de echte kleintjes!

 • 👨‍🍳 Inspirerende en smaakvolle ingrediënten 

  We laten ons inspireren door gerechten van over de hele wereld van Italië tot Azië. Daarnaast koken wij altijd met het seizoen en vind je een ruime keuze aan seizoensgerechten.

 • 🍽️ Voor vegans, vleeseters en pescotariërs

  Al onze maaltijden zijn in de basis zoveel mogelijk plantaardig. Maar zoals eerder genoemd is een gezond dieet voor iedereen anders. Daarom heb je bij iedere maaltijd de optie om vlees of vis toe te voegen.

1 van 4

  Resultaat: meer plezier

  Met de maaltijden van omg hou je meer tijd over voor leuke dingen, daarnaast heb je ook meer energie door een betere gezondheid!

  Bestel jouw maaltijden

  Dieet wensen?

  Ons team helpt je graag met al je vragen over onze producten. Heb je een vraag over allergenen, dieet voorkeuren of andere vragen met betrekking tot onze producten? Vraag het in de chat of mail: