Inner & 

outer

beauty detox

in samenwerking met Nourished

Door middel van het eten van plantaardig voedsel, rijk aan gezonde voedingsstoffen worden we de gezondste en meest stralende versie van onszelf en dát zie je, ook van buiten. 

Plant-based 

power food


Bomvol

groenten


Probiotische 

kombucha


Gut food


Wat zit er 

in de box?

 •  1 x per dag: shot, detoxthee, ontbijt, salade, kombucha, snack en een maaltijd

 • Plantaardig menu, zonder lactose, geraffineerde suikers en cafeïne 

 • Inclusief detox guide + weekmenu

 • Keuze uit: 

  Small - voor kleinere eters of passieve leefstijl 

  Large - voor grotere eters of active leefstijl

 • Eenmalig te bestellen of bestel voor de hele maand

 • Inclusief eenmalig een 3-weekse skin detox van Nourished

  + Natuurlijke foaming cleanser

  + 3 stuks 100% natuurlijke gezichtsserums 

Over het 

programma

Wanneer je de box ontvangt ziet je 

dag er als volgt uit: 


- Start met een juice shot 
- Gevolgd door een voedzaam en vezelrijk ontbijt

- Voor de lunch hebben we een heerlijke salade samen met een kombucha

- Toch een beetje trek gekregen? "We've gut you" met een snack momentje 

- Sluit de dag af met het laatste eetmoment met een vullende avondmaaltijd

- Kom tot rust met onze detox kruidenthee 


Pre detox (optioneel): Haal meer uit je detox. Start zelf met een pre-detox door 5 dagen zo veel mogelijk plantaardig  te eten, vermijden van alcohol, te veel cafeïne (1 kopje per dag) en geraffineerde producten en suikers.  

Key ingredients

Vezels

Vezels zijn belangrijk om de darmen gezond te houden en zorgen voor een goede stoelgang. 

Antioxidanten

Antioxidanten beschermen weefsels en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Door ons gevarieerde menu krijg je een kleurenpalet aan antioxidanten binnen.

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid. Ook helpt vitamine C bij de verzorging van de huid van binnenuit.

Hoe kan een  

lifestyle dagmenu 

eruit zien

  Vragen over het actuele menu?  

  Ons team op de chat helpt je graag   

Selecteer 

jouw beauty detox 

programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies uit small of large


Eenmalig of een maand 


€156,75€136,75

quick faq detoxbox

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van een detox dag menu:

- 1x shot
- 1x thee 
- 1x ontbijt 
- 1x salade
- 1x kombucha
- 1x snack
- 1x maaltijd
- 1x supplementen van Viteezy 

Nourished skincare routine*
1x Bk Rejuvenation Kakadu Plum eye serum (5ml)
1x Bd Luminosity Davidson Plum face serum (5ml)
1x Bf Hydration Finger Lime body + face serum (5ml)
1x Bc Refresh Cleanser (50 ml)

*Deze skincare routine wordt ook bij een maandafname eenmalig geleverd, omdat het genoeg is voor een hele maand. 

IS DE BOX VEGANISTISCH? 

Ja, onze detox box is volledig veganistisch. 

VERSCHIL TUSSEN DE SMALL EN LARGE

Bij het samenstellen van onze detox hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoeftes. Dat betekent dus dat het aantal calorieën in onze detox small (circa. 1700 kcal per dag) net even iets lager ligt. Mocht je dit toch iets te weinig vinden, of heb je een actievere levensstijl? Dan kun je natuurlijk altijd onze detox large doen (circa 2200 kcal per dag). 


De Nourished skincare set is zowel voor de small als large box hetzelfde en zal je voorzien in al je huidverzorging behoeftes voor 3 tot 4 weken. 

WAT KAN IK DOEN VOOR IK VAN START GA

Zorg 7 dagen van te voren dat je mindert met suiker, alcohol, caffeine, kauwgum en bewerkte producten. Probeer zo veel mogelijk groenten te eten en je lichaam rust te geven.


Ga eens kritisch kijken naar je dagelijkse skincare & make-up routine. Wat heb je echt nodig? Waar kun je niet zonder mee? Zijn er producten die over de datum zijn of aan vervanging toe zijn? Zo ja, kijk eens of je ze kunt vervangen voor een natuurlijke variant. Heb je hierbij hulp nodig dan kun je ons altijd een berichtje sturen op instagram: nourished_eu 

START PROGRAMMA & LEVERING

Je kunt de box starten op dinsdag, woensdag, of vrijdag. We leveren namelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer je de box op maandag geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend met het detox programma. Bij deze levering worden alle gerechten in één keer geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL, Brussel en Vlaanderen.

BIJWERKINGEN

Doordat je in deze dagen geen koffie of geraffineerde suikers binnen krijgt is het mogelijk dat je lichte hoofdpijn kan krijgen. Ook raden wij aan om altijd goed naar je lichaam te luisteren en voldoende water te drinken.


Wanneer je de switch maakt naar een natuurlijke huidverzorgingsroutine dan kun je zeker detox verschijnselen ervaren. Je huid kan tijdelijk onrustig zijn en dit zie je aan bultjes, acne, purging of een plakkerige huid, maar dat is juist goed. Nu is het aan jou om even door te zetten. Lees hier hoe je het meeste uit je Biologi skincare routine haalt.

IK WIL DE DETOX BESTELLEN MAAR KAN NERGENS MIJN VOORKEUREN AANGEVEN, KLOPT DIT? 

Klopt! Wij stellen de pakketten voor jou samen, zo hoef je zelf niet na te denken! Kies bijvoorbeeld voor de detox of voor de daily healthy routine. Zo ben je een hele dag voorzien van lekker eten en hoef je zelf niks te doen (behalve bestellen dan)!


Wil je zelf bepalen wat je ontvangt? Bestel dan de producten los.

KAN IK DE DETOX OOK VOOR EEN MAAND DOEN?

Je kunt onze detox ook voor een maand bij ons bestellen maar we raden aan om na een week detox over te stappen op de daily healthy routine. Dit zorgt ervoor dat je na een succesvolle detox je gezonde levensstijl op een bewuste en verantwoorde manier door kunt zetten. Dit om te zorgen dat jij jouw lichaam de energie geeft die het nodig heeft. 


De Nourished skincare routine is genoeg voor 3 tot 4 weken, dus geniet ervan! 

Detox maaltijden

Detox maaltijden zijn de laatste tijd ongekend populair. Iedereen wil gezond en fit leven. Mensen gaan steeds bewuster om met hun voeding en de impact daarvan op hun lichaam. Wij bieden een 3 daags detox dieet. Bovenstaand kan je met 1 druk op de knop je detox maaltijden bestellen. Je ontvangt een combinatie van detox maaltijden, shots, thee, juices en snacks. De box bevat voldoende inhoud voor een detox kuur van 3 dagen.  

SKINCARE DETOX

Steeds meer mensen maken de switch naar een 100% natuurlijke make-up en huidverzorgingsroutine. Clean & Green beauty wint meer terrein en als je dan gaat detoxen waarom dan niet van binnen en buiten? De Inner & Outer Beauty Detox van Oh My Guts en Nourished is het perfecte startpunt hiervoor. Ruim je badkamerkastje en make-up tas op en start fris. Gebruik 3 weken lang alleen de cleanser en planten serums van Biologi. Een uniek, revolutionair huidverzorgingsmerk wat gebruik maakt van de kracht van inheemse Australische fruitsoorten. Ieder serum is een vitaminepil voor je huid! 

Wat betekent detoxen?

De letterlijke vertaling van detoxen is ontgiften, detoxificatie. Dagelijks worden we blootgesteld aan allerlei toxische niet-lichaamseigen stoffen. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, conserveermiddelen of gifstoffen uit cosmetica. Een teveel aan afvalstoffen wordt opgeslagen in onze organen. Dat heeft een negatief effect op ons lichaam. Je wordt vermoeid, krijgt een slechte huid of aanhoudende hoofdpijn. Ook door onze manier van eten stellen wij ons lichaam dagelijks bloot aan gifstoffen.

Hoe werkt een detox dieet?

Elke dag stel je je lichaam bloot aan gifstoffen. Met een detox dieet roep je dit een halt toe. Tijdens een detox kuur nuttig je uitsluitend natuurlijke producten met een voedzame werking. Ons detox dieet bevat een maaltijd, tussendoortje of drankje voor ieder dagdeel. Onze detox kuur is ontwikkeld in samenwerking met een voedingsdeskundige. De ontbijtjes/maaltijden/salades in onze detox zitten bomvol producten die bevorderend werken op één van de meest krachtigste antioxidanten van ons lichaam: Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem. De detox voeding vormt een perfecte balans tussen koolhydraten, eiwitten en (goede) vetten. Tijdens de kuur word je begeleid door een handige guide en menukaart.  

 detox maaltijd bestellen

Wil jij een detox kuur bestellen? Maak keuze uit detox small voor de gemiddelde mens of detox large voor grote eters of mensen met een fysiek beroep. In beide gevallen wordt de detox kuur gratis thuisbezorgd. De detox box is volledig plantaardig en zit bomvol vezels om je darmwerking te activeren. Het menu bevordert een goede darmflora en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Met onze detox formule kun je nog steeds genieten van lekker eten dat tegelijkertijd positieve effecten heeft op verschillende processen in ons lichaam.  


Detox maaltijden thuis laten bezorgen

Ben je inmiddels overtuigd en gun jij je lichaam een frisse start? Bestel de Oh My Guts detox kuur voor slechts € 32,70 per dag. Let op, dit is een volwaardig dieet. Wij raden je aan om de detox maaltijden niet te combineren met je reguliere dieet. Als je voor 10:59 besteld, ontvang je de detox box morgen al in huis.