Detox box

voor een evenwichtige darmflora

De detoxbox is de reden waarom wij ooit met Oh My Guts begonnen zijn. Wij geloven namelijk niet in de keiharde vast- of sapkuren. Wij geloven dat wanneer je de juiste maaltijden eet je je eigen prachtige detox systeem een goede boost kan geven. 


Met het ontwikkelen van de detoxbox hebben wij ervoor gezorgd dat de maaltijden een bron van vezels zijn en dat er gefermenteerde/probiotische ingrediënten in de maaltijden zitten. Daarnaast bevat deze plantaardige box een regenboog aan groenten. 

Plant-based power food


Laag in calorieën 


Probiotische kombucha


Gut food


Selecteer 

jouw detox 

programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies uit small of large


Eenmalig of een maand 


€79,95

Wat zit er 

in de box?

 • Per dag: shot, thee, ontbijt, salade, kombucha, snack en een maaltijd 

  1 Extra snack moment en een large (500 gr) maaltijd bij een large box

 • Plantaardig menu, zonder lactose, 

  geraffineerde suikers en cafeïne 

 • Inclusief detox guide + weekmenu

  en supplementen van Twinforest

 • Keuze uit: 

  Small - voor kleinere eters of passieve leefstijl 

  Large - voor grotere eters of actieve leefstijl

 • Voor 3 dagen te bestellen of voor de 

  hele maand (4 keer 3 dagen)

 • Al vanaf €29.95 per dag

Over het 

programma

Wanneer je de box ontvangt ziet je 

dag er als volgt uit: 


- Start met een juice shot 
- Gevolgd door een voedzaam ontbijt welke een bron van vezels is

- Samen met Twinforest ReBalance - prebiotica & probiotica supplementen

- Voor de lunch hebben we een heerlijke salade samen met een kombucha 

- Toch een beetje trek gekregen? "We've gut you" met een snack momentje 

- Sluit de dag af met het laatste eetmoment met een vullende avondmaaltijd

- Kom tot rust met onze detox kruidenthee 


Pre detox (optioneel): Haal meer uit je detox. Start de detox 5 dagen van te voren zelf met een pre detox. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk plantaardig eet, vermijd alcohol, te veel cafeïne (1 kopje per dag) en geraffineerde producten en suikers. 

Het idee achter 

onze detox

Jouw detox systeem 

We hebben in ons lichaam een prachtig detox systeem. Door slechte voeding en onnatuurlijke voedingstoffen kan het systeem verstoord worden. Door de juiste gezonde voeding kan je lichaam herstellen en krijgt het ruimte om de goede voedingstoffen beter op te nemen. 

Happy gut, happy you

Je darmen worden ook wel het tweede brein van het lichaam genoemd. Door de juiste voeding kun je je darmflora ondersteunen. Tijdens het samenstellen van het menu houden wij rekening met voldoende vezels, antioxidanten en probiotische voedingsproducten die de darmen een handje helpen.


Handige supplementen

ReBalance supplementen van Twinforest bevatten zowel prebiotica als probiotica, waardoor het een synbiotica is. Als je probiotische bacteriën als een zaadje beschouwt, is het prebioticum de zon: het stimuleert de goede bacteriën om te groeien en zich te vermenigvuldigen, waardoor het de beste overlevingskans krijgt in je darmen.

Hoe kan een  

detox dagmenu 

eruit zien

  Vragen over het actuele menu?  

  Ons team op de chat helpt je graag   

Quick FAQ detoxbox

Wat zit er allemaal in?

Inhoud van een small detox dag:

- 1x shot
- 1x thee 
- 1x ontbijt 
- 1x lunch
- 1x kombucha
- 1x snackmoment
- 1x maaltijd (400 gram)
- supplement van Twinforest

Inhoud van een large detox dag:
- 1x shot
- 1x thee
- 1x ontbijt
- 1x lunch
- 1x kombucha
- 2x snackmoment
- 1x maaltijd (500gram)
- supplement van Twinforest

Is de box glutenvrij?

De box is niet 100% glutenvrij. We proberen er met het samenstellen van het pakket wel op te letten, maar het assortiment biedt niet altijd 100% glutenvrije opties. 

Is de box veganistisch? 

Ja, onze detox box is volledig veganistisch. 

Wat is het verschil tussen de small en large box?

Bij het samenstellen van onze detox hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoefte. De detox small bevat dagelijks ongeveer 1500 kcal (dit kan van week tot week wat verschillen). De detox large bevat ongeveer 2000 kcal per dag. 

Wat kan ik doen voor ik van start ga? 

Zorg 7 dagen van te voren dat je mindert met suiker, alcohol, cafeïne, kauwgum en bewerkte producten. Probeer zo veel mogelijk groenten te eten en je lichaam rust te geven.

Start programma & levering

Je kunt de detoxbox starten op dinsdag, woensdag of vrijdag. We leveren namelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer je de box op maandag geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend met het detox programma. Bij deze levering worden alle gerechten in één keer geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL, Brussel en Vlaanderen.

Bijwerkingen 

Doordat je in deze dagen geen koffie of geraffineerde suikers binnen krijgt is het mogelijk dat je hoofdpijn kan krijgen. Wij raden aan om altijd goed naar je lichaam te luisteren en voldoende water te drinken.

Ik wil de detox box bestellen maar kan nergens mijn voorkeuren aangeven, klopt dit?

Klopt! Wij stellen de pakketten voor jou samen, zo hoef je zelf niet na te denken! Op die manier ben je een hele dag voorzien van lekker eten en hoef je zelf niks te doen (behalve bestellen dan)!


Wil je zelf bepalen wat je ontvangt? Bestel dan de producten los.

Kan ik de detox box ook voor een maand doen? 

Ja zeker! Dit is heel goed mogelijk. Ga wel goed voor jezelf na of je zo lang redelijk laag in je totale calorieën wil zitten. 

 

Detox maaltijden

Detox maaltijden zijn de laatste tijd ongekend populair geworden. Iedereen wil gezond en fit leven. Mensen gaan steeds bewuster om met hun voeding en de impact daarvan op hun lichaam. Wij bieden een 3 daags detox dieet. Bovenstaand kan je met 1 druk op de knop je detox maaltijden bestellen. Je ontvangt een combinatie van detox maaltijden, shots, thee, juices en snacks. De box bevat voldoende inhoud voor een detox kuur van 3 dagen.  

Wat betekent detoxen?

De letterlijke vertaling van detoxen is ontgiften, detoxificatie. Dagelijks worden we blootgesteld aan allerlei toxische niet-lichaamseigen stoffen. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, conserveermiddelen of gifstoffen uit cosmetica. Een teveel aan afvalstoffen wordt opgeslagen in onze organen. Dat kan een negatief effect hebben op ons lichaam. Je wordt vermoeid, krijgt een slechte huid of aanhoudende hoofdpijn. Ook door onze manier van eten stellen wij ons lichaam dagelijks bloot aan gifstoffen.

Hoe werkt een detox dieet?

Elke dag stel je je lichaam bloot aan gifstoffen. Met een detox dieet roep je dit een halt toe. Tijdens een detox kuur nuttig je uitsluitend natuurlijke producten met een voedzame werking. Ons detox dieet bevat een maaltijd, tussendoortje of drankje voor ieder dagdeel. Onze detox kuur is ontwikkeld in samenwerking met een voedingsdeskundige. De ontbijtjes/maaltijden/salades in onze detox zitten bomvol voedzame producten zoals vitamines en mineralen. De detox voeding vormt een perfecte balans tussen koolhydraten, eiwitten en (goede) vetten. Tijdens de kuur word je begeleid door een handige guide en menukaart.  

 detox maaltijd bestellen

Wil jij een detox kuur bestellen? Maak een keuze uit detox small voor de gemiddelde mens of detox large voor grote eters of mensen met een fysiek beroep. In beide gevallen wordt de detox kuur gratis thuisbezorgd. De detoxbox is volledig plantaardig en de producten zijn een bron van vezels. Met onze detox formule kun je nog steeds genieten van lekker eten dat tegelijkertijd positieve effecten heeft op verschillende processen in ons lichaam.