OH MY GUTS 

KRAAMBOX

EEN KRAAMCADEAU WAAR 

JE ECHT WAT AAN HEBT 

Bij een bevalling, en vooral de periode daarna komen een heleboel dingen kijken. Want hoe je het ook wendt of keert: de kraamperiode is vaak hectisch. Ja, kersverse mama’s -en papa’s natuurlijk- kunnen tijdens deze periode wel een beetje extra zorg en liefde gebruiken. Daarom hebben wij wat nieuws bedacht: de Oh My Guts kraambox, een box vol met heerlijke kant-en-klaar maaltijden, ontbijtjes, snacks en nog veel meer lekkers . En het leuke is: jij bepaalt zelf hoe deze er uit komt te zien.

STEL ZELF DE KRAAMBOX SAMEN OF KIES VOOR EEN CADEAUKAART 

KRAAMBOX 

CADEAUKAART


Laat jij het samenstellen van de box liever aan de happy family over?Kies dan voor de kraambox cadeaukaart. Het kersverse gezin kan dan zelf kiezen op welk moment zij de kraambox willen bestellen. 


Laat een persoonlijke berichtje achter op de kraamkaart voor de happy family. 


Het kaartje is ontworpen door @amberdevrengOH MY GUTS 

KRAAMBOX


De ideale box voor kersverse ouders. De inhoud van de box, die bepaal jij zelf.Kies bijvoorbeeld voor een box vol gezonde maaltijden. Of probeer eens een van onze healthy snacks. Óf ga all the way en zorg ervoor dat je alle dagdelen hebt gecoverd. Wij maken jouw keuzes met liefde voor je klaar, en maken er een mooi pakketje van. 


 Voeg een persoonlijk kaartje voor de happy family toe. 


 Het kaartje is ontworpen door @amberdevreng 


HET BESTE CADEAU VOOR IEDERE OPGEWEKTE, VERMOEIDE, BLIJE ÓF EMOTIONELE, KERSVERSE OUDER.

  • Gezonde kant-en-klaar maaltijden

  • Stel zelf je box samen 

  • Makkelijk & snel thuisbezorgd

  • Voeg een persoonlijke kaart toe

HET GEZONDSTE 

CADEAUTJE VOOR ELKE 

"MOMMY AND DADDY TO BE"!

Leuk om te geven, te krijgen of als cadeautje voor jezelf. 
De Oh My Guts kraambox is bedoeld om ouders in de kraamperiode te verwennen en zorg te ontnemen. Daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt. SHARING IS CARING

Iedere ouder verdient een beetje extra zorg en aandacht na de geboorte van hun kind. Daarom doneren wij 5% van iedere verkochte box aan stichting babyspullen. Stichting babyspullen biedt gratis babypakketten aan ouders in Nederland in financiële moeilijkheden. Want ieder kind & ouder heeft immers recht op een goede start.