Eenvoudig 

en snel gezond eten tijdens je kraamweek? 

Het kan!  

Leuk om te geven, te krijgen of als cadeautje voor jezelf!

 Het Oh My Guts kraampakket is bedoeld om ouders in de kraamperiode te verwennen en de zorg te ontnemen. Daarom hebben wij het zo makkelijk mogelijk gemaakt.
Lees hieronder hoe het werkt.

Gezond eten tijdens je kraamweek 

was nog nooit zo makkelijk


Kant-en-klaar kraammaaltijden

Onze kraammaaltijden zijn 

kant-en-klaar, speciaal zodat je niet meer in de keuken hoeft te staan tijdens deze prachtige maar drukke periode. De kraammaaltijden wisselen wekelijks en zijn ook geschikt om in te vriezen. Wij geloven in een gevarieerd en voedzaam eetpatroon, juist in deze periode! Het kraampakket is daarom met aandacht samengesteld door een voedingsdeskundige. 


Heb je hier een vraag over? Lees de F.A.Q. of vraag het onze klantenservice!

Geef jij het

kraampakket cadeau?

Of je nu gaat voor een kraampakket of een kraamcadeaubon, het is mogelijk om in de winkelwagen een persoonlijk berichtje achter te laten zodat wij er een leuk kaartje bij kunnen leveren. 


Wil je liever een cadeaubon geven als hip kraamcadeau? Dat kan!


Wij bezorgen tot 

aan de deur

Bij een kraampakket is het noodzakelijk dat er iemand thuis is om al het lekkers in ontvangst te nemen! Informeer de ontvanger over een leuke verassingdie bezorgd wordt. Op deze manier lopen zij het pakketje niet mis!


* Let op: het kan voorkomen dat bestelling later op de avond geleverd wordt. 


Wat vinden onze klanten

Uniek kraamcadeau: het Oh My Guts kraampakket

Ben jij op zoek naar een leuk kraamcadeau, maar wil je wat anders dan de gebruikelijke rompertjes, teddybeertjes of berenmutsjes? Overweeg dan het kraampakket van Oh My Guts. Dit is hét kraamcadeau voor kersverse ouders. Het pakket zit vol met makkelijke én gezonde maaltijden. Het kraampakket is eenvoudig online te bestellen en wordt op maandag, dinsdag of donderdag aan huis bezorgd. Lees hieronder waarom het kraampakket het perfecte cadeau is.


Het gezondste kraamcadeau voor kersverse ouders

Uiteraard is de pasgeboren baby de absolute ster van elke geboorte. Het is niet gek dat de meeste kraamcadeaus gericht zijn aan het kind. Het Oh My Guts kraampakket richt zich meer op de ouders. De moeder heeft 9 maanden gestreden, met de bevalling als zware eind beproeving. Dat eist zijn tol van het vrouwenlichaam. Gezonde voeding ondersteunt het herstel na de bevalling. Wij bieden uitkomst met onze kraampakketten vol gezonde kant en klaar maaltijden. Zo tover je met de minste moeite een heerlijk voedzaam gerecht op tafel!

Gezond eten na de zwangerschap

Gezond eten tijdens de zwangerschap is essentieel. De baby moet namelijk voldoende bouwstoffen binnen krijgen om gezond op de wereld te komen. Na de bevalling is gezond eten belangrijk voor het herstel van de moeder. Een gezond dieet na de bevalling ondersteunt het lichamelijke herstel. Dit unieke kraamcadeau vormt een goede start voor een gezond leven direct na de bevalling. En oja, deze maaltijden zijn bewust minder pittig. Dat voorkomt krampjes in het geval van borstvoeding. 


Origineel kraamcadeu per post laten bezorgen

We hebben goed nieuws voor de uitstellers onder ons. Ben jij eigenlijk te laat en ben je nu op zoek naar een last minute kraamcadeau? Onze kraampakketten worden gewoon per post verzonden. Het kraampakket kan worden bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag. Onpersoonlijk? Onzin! In het afrekenproces kun je een persoonlijke boodschap en je naam achterlaten. Wij zorgen voor een leuk persoonlijk kaartje in het kraampakket.