ONS VERHAAL

Tijdens een reis door Australië raakten wij (Bente en Max) geïnspireerd door de gezonde eetcultuur die het land rijk is. Met die inspiratie besloten we iets te doen. Eenmaal terug in de Zaanstreek ontbrak het de ons namelijk aan gezonde en bovenal lekkere eet alternatieven. En zo is Oh My Guts vanuit Bente’s keuken begonnen. Anderhalf jaar later en twee keukens verder, is Oh My Guts veel meer dan een maaltijden bezorgdienst alleen. In onze deli in Zaandam kun je bij ons terecht voor een lekker kopje koffie, een gezellig praatje én natuurlijk voor een gezonde maaltijd to go. Maar ook bieden wij een detox programma en verschillende maaltijd abonnementen aan. Want ons áller belangrijkste doel? Gezond eten makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen.

HOW WE ROLL

Bij Oh My Guts volgen we onze passie: gezond eten lekker en leuk maken. Sinds dag één gebruiken wij voor onze gerechten enkel verse ingrediënten, en dit is iets wat wij altijd zullen blijven doen. Daarnaast zijn onze maaltijden voedzaam en gemaakt van natuurlijke producten. 


healthy guts is happy mind. Daar streven wij dan ook naar in alles wat we doen. En dus doen wij ons best om maaltijden te maken niet alleen goed smaken, maar er ook nog eens goed uitzien. Want gezond eten hoeft dus helemaal niet saai te zijn. En het allerbelangrijkste? Dat je geen schuldgevoel hebt na het eten van een afhaal maaltijd. 

ONZE DELI

In de Oh My Guts deli kun iedere dag terecht voor jouw gezonde ontbijt-, lunch- of avondmaaltijd. Of gewoon voor een lekker kopje koffie. To go of to stay. 

Heb je een vraag? Of wil je meer weten over onze producten? Dan ben in je onze deli meer dan welkom. Wij vertellen je namelijk graag meer over wat we doen en -misschien wel nog belangrijker- waarom we doen wat we doen. Gezond eten is onze passie, en die passie willen wij graag met mensen delen.

LIEF VOOR JOU 
EN VOOR DE REST VAN 
DE WERELD!

Naast lief zijn voor jezelf, geloven wij ook in lief zijn voor de wereld.  Daarom zijn onze  verpakkingen gemaakt van gerecycled papier of biologisch afbreekbaar materiaal. 

Ook in onze bezorgwijze hebben wij gekozen voor een duurzame oplossing. Wij werken samen met Red je Pakketje, een CO2-neutrale koeriersdienst: zij planten bomen om hun CO2 uitstoot te compenseren.