HOW'S YA GUTS 

Oh My Guts x Nourished - Beauty detox

Wist je dat Oh My Guts en Nourished beide zijn geboren in Australië? Beide brands wilden een stukje Australië naar Nederland en Europa brengen, een samenwerking tussen beiden was daarom ook zo goed als vanzelfsprekend. 


Samen hebben we gewerkt aan een geweldige Inner & Outer Beauty Detox. Voor iedereen die een kickstart wil voor een betere gezondheid, meer energie, een gezondere darmflora en een natuurlijk stralende huid.


Ze zeggen wel eens 'je bent wat je eet', en dat klopt. Schoonheid komt van binnenuit! 


De box die je ontvangt bevat 1x per dag:

• Shot, ontbijt, kombucha, salade, snack, maaltijd, detox thee en bijvullende supplementen

• Plantaardig menu zonder lactose, geraffineerde suikers en cafeïne

• Inclusief detox guide + weekmenu

• Inclusief eenmalig een 3-weekse skin detox van Nourished

  + Natuurlijke foaming cleanser

  + 3 stuks 100% natuurlijke gezicht serums


Je kan kiezen uit een box small voor kleinere eters (of mensen met een passieve leefstijl), of een box large die bedoeld is voor grotere eters (of mensen met een actieve leefstijl). Ook is er keuze tussen eenmalig bestellen (3 dagen) of bestellen voor een hele maand! Je dag begint met het gebruiken van de cleanser, gevolgd door het Bf-serum. Als de Bf-serum op is begin je met het Bd- & Bk- Serum. Terwijl dit intrekt kan je lekker genieten van een ontbijtje en een juice shot van ons! Als lunch heb je een heerlijke salade en een juice. And don't worry, ook aan snacks hebben we gedacht voor als je nog honger hebt tussen lunch en diner in. Voor diner hebben we een heerlijke maaltijd waarbij je de supplementen ook kan innemen. Vergeet niet in de avond lekker tot rust te komen met een detox theetje. Na zo'n dagje detoxen is het tijd om je make-up en/of het vuil van je gezicht te halen en je gezicht te wassen met de Bc Refresh Cleanser van Biologi. Herhaal de ochtend serum routine en dan wensen wij van Oh My Guts en Nourished je een fijne nachtrust toe!


Goodnight!

Elke dag healthy food en goede skincare, wat wil een mens nog meer!? 

Wil je ook de beauty detox bestellen, gebruik dan nu de kortingscode GOTGUTS10 in en ontvang 10% korting. 

Bestel hier de 

beauty detox!