Healthy 

Habits 

Magazine

blog by Oh My Guts

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer, wat gezonde voeding betreft? Laat ons je helpen met handige tips, tricks, weetjes en recepten waar je op kan bouwen en vertrouwen!

Recepten

 

Mindset

 

Body

 

Lifestyle

 

Healthy habit verdieping thema


Hoe leer ik 

luisteren naar mijn lichaam

 

Leer meer over 

waarom je darmen zo belangrijk zijn

 

Leer meer over 

duurzaamheid en wat is nu echt waar

 
Wat zijn de 5 pilaren 
voor een gezonder 
leven
 

De meest favoriete blog items

Onze food philosophy

Food that makes you feel good 

Hoewel gezond eten mij van huis uit is meegegeven, ben ik zelf op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mijn lichaam past. Toen mijn hormoonhuishouding rond mijn 16e begon te veranderen, merkte ik dat ik steeds vaker last kreeg van een harde, opgeblazen buik. Het was een flinke zoektocht om erachter te komen wat het beste bij mij paste, maar na het vinden van een goede balans merkte ik dat mijn klachten minder werden. Ik voelde me fitter en zelfverzekerder omdat het opgeblazen gevoel weg was. Gezonde voeding kan echt een verschil maken. Niet alleen in hoe je eruitziet, maar vooral in hoe je je voelt. Ik eet elke dag (echt waar!) Oh My Guts.

 In de ochtend, middag én avond. Mijn gewicht is al 3 jaar hetzelfde, en mijn bloedwaardes zien er super goed uit (op wat toleranties na, waar ik me al van bewust was). Doordat we bij Oh My Guts koken met veel groenten en variëren met ingrediënten, krijgt je lichaam een enorme diversiteit aan micro’s binnen. Benieuwd geworden? Lees meer in het knowledge boekje!


Wij snappen dat niet iedereen de ongekende luxe heeft van onbeperkt Oh My Guts eten. Daarom hebben we samen met onze voedingsdeskundige een heerlijk receptenboek samengesteld. Nu kun jij ook elke dag eten als een voedingsexpert! Bekijk alle gezonde kant en klaar maaltijden.