🇧🇪

Gezonde 

kant-en-klaar maaltijden

thuisbezorgd in heel Vlaanderen 

Altijd al een privé chef gewild? Die de heerlijkste gezonde maaltijden voor jou bereidt, zodat jij extra tijd over houdt.


Wij leveren onze gezonde maaltijden nu ook in Vlaanderen en Brussel. 

Bestel gemakkelijk 

online. Voor 11:00 besteld = volgende dag in huis


Wij koken en 

bezorgen jouw gerechten


Makkelijk te verwarmen 

in oven of magnetron


Jij geniet van een gezonde 

maaltijd en houdt

extra tijd over


Wil je jouw 

doelen 

behalen?

Bekijk onze pakketten

Wil jij een specifiek doel behalen of wil je een start maken aan jouw nieuwe gezondere leefstijl? Bekijk dan onze detoxbox, lifestyle box en de momplan box!

ALGEMENE VRAGEN

Zijn jullie biologisch? 

Nee, (nog) niet alle producten waarmee wij werken zijn biologisch.

Ik ben allergisch, kunnen jullie aanpassingen maken? 

Helaas kunnen we geen aanpassingen maken in onze gerechten. Alle ingrediënten die we gebruiken staan vermeld bij de informatie van onze maaltijden. Let goed op de ingrediëntenlijst voor het plaatsen van je bestelling. 

Ik eet glutenvrij. Kan ik bij jullie bestellen? 

Zeker, hoewel niet alles glutenvrij is hebben wij wel glutenvrije opties. Glutenvrije maaltijden staan aangegeven met het icoontje onder het product. 


Let op: de maaltijden worden wel bereidt in een keuken waar gluten voorkomen. 

Wat kan ik met al die ice-packs? 

De inhoud van de icepacks kan gewoon door de gootsteen of bij de plantjes. In onze icepacks zit namelijk watergel, hiervan kunnen plantjes extra lang genieten omdat het langzamer door de aarde loopt. Het papier van de icepacks kan gewoon bij het oud papier! 

ONZE PRODUCTEN

Hoelang kan ik de maaltijden bewaren? 

Al onze maaltijden zijn drie dagen houdbaar. Op onze verpakkingen staat ook altijd de houdbaarheid vermeld. 

Zijn jullie producten ook in te vriezen? 

De meeste maaltijden zijn geschikt om in te vriezen. Dit staat ook nog aangegeven op de verpakking. De salades en ontbijtjes zijn minder geschikt om in te vriezen.

Hoe kun je de maaltijden opwarmen?

Je maaltijden zijn al bereid door onze chefs. Je hoeft de maaltijd alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Op het etiket van de maaltijd vind je de specifieke opwarm instructies van de maaltijden. Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:


Magnetron:

3 - 4 minuten op 900 wat. 


Oven:

8 - 12 minuten op 180 graden. 


Let op: verwijder al het plastic (afbreekbaar) dat in de bakjes zit. 

Moet je de maaltijden zelf nog bereiden? 

Nee - we do the work for you! Onze chefs bereiden al jouw maaltijden in onze eigen professionele keuken. Je hoeft de producten alleen nog even op te warmen. 

Wat is het gewicht van één maaltijd? 

Het gewicht varieert per maaltijd. Het gemiddelde gewicht van onze small maaltijden is 400 gram en 500 gram voor de large maaltijden. Bij de productinformatie op de website staat ook altijd het gemiddelde gewicht vermeld. Aangezien wij al onze producten vers produceren kan het gewicht iets afwijken. 

Ik mag bepaalde producten niet, kan ik dan alsnog bij jullie bestellen? 

Dit hangt er natuurlijk van af wat je niet mag. Bij onze producten staan de ingrediënten gelukkig vermeld, kijk hier dus goed naar om te bepalen wat je wel mag eten bij ons!

Wat is de minimale leeftijd voor de kids meals? 

De kids meals zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. 

BEZORGING & RETOURNEREN

Wat is jullie bezorg gebied? 

Wij bezorgen door heel Nederland op de Waddeneilanden na.  

Hoe werkt de bezorging in Nederland?

Levering Nederland

- Leverdagen: maandag t/m vrijdag

- Levertijdstip: tussen 17:30 & 22:30

Tussen 16:00 en 16:45 ontvang je jouw persoonlijke track & trace-code. Hiermee kun je jouw pakketje volgen tot op 2 uur nauwkeurig. 


Let op: de pakketjes worden geleverd tussen 17:00 en 22:30. Het kan dus voorkomen dat jouw pakketje bijvoorbeeld om 22.15 geleverd wordt. Wil je er zeker van zijn dat je jouw pakketje op een bepaalde dag kunt eten? Laat deze dan de dag ervoor leveren. 

Levering Amsterdam

- Leverdagen: maandag t/m vrijdag 

- Levertijdstip: tussen 15:00 & 18:00 of tussen 18:00 en 21:00

- Amsterdam centrum, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdam Nieuw West, Diemen, Amsterdam Zuid Oost, Badhoevedorp, Landsmeer, Ijburg. 


Bestelling: 

Wanneer je voor 23:59 besteldt kunnen wij het de volgende werkdag nog leveren Moet ik thuis zijn op het moment van leveren? 

Om onze pakketten succesvol af te leveren verwachten we dat er iemand op de gekozen bezorgdatum en het gekozen tijdstip thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.

Indien de wens bestaat het pakket toch nog te leveren nadat het pakket de eerste keer niet kon worden bezorgd, worden er kosten voor een nieuw vers pakket en de bezorging in rekening gebracht (mits de besteller verantwoordelijk is voor de mislukte eerste levering). Hierover dient contact te worden opgenomen via de mail info@ohmyguts.nl. 

Ik ben niet thuis op het moment van bezorgen, wat nu? 

Om onze pakketten succesvol af te leveren verwachten we dat er iemand op de gekozen bezorgdatum en het gekozen tijdstip thuis is om het pakket in ontvangst te nemen.. Mocht je toch niet thuis zijn, neem dan contact op met leveringen@ohmyguts.nl


Indien je ons dit 24 uur van te voren (op werkdagen) laat weten dan kunnen wij de bezorg datum nog aanpassen!  

Vragen over wanneer een jouw pakketje verstuurd is? 

Voor vragen met betrekking tot de bezorging kun je terecht bij de desgewenste transporteur: Trunkrs (Nederland) of FoodLogica (Amsterdam). In de bevestingsmail van je bestelling vindt je alle contact gegevens terug van onze vervoerders. 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

We rekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de €45,00. 


Wanneer je onder de €45,00 bestelt hanteren we bezorgkosten van €4,50. 

Wat is de minimale bestelgrootte?

Wij leveren jouw bestelling vanaf €25 door heel Nederland. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? 

Ja, je kunt je bestelling ook afhalen bij onze productie in Zaandam (Pieter Lieftinckweg 3C, 1505HX). We doen alleen afhaal op bestelling. Plaats daarom je bestelling voor 23:59 voor afhaal de volgende werkdag. Je kunt ook een andere afhaaldatum selecteren. 

Wat als mijn pakketje niet geleverd is? 

Om de versheid van onze pakketten te garanderen leveren wij de maaltijden nooit uit in een tweede levering. Wij zullen de zending cancellen en contact met je opnemen om een nieuwe levering in te plannen.

Let op: het is niet mogelijk om een nieuwe verse zending na te leveren op eerst volgende ochtend.

Let op: wanneer je het de eerstvolgende dag geleverd wil hebben moeten wij dit uiterlijk voor 15:00 uur op de dag van te voren weten. 


PAKKETTEN

ALGEMEEN

Ik ben allergisch. Hoe kan ik dit het beste doorgeven? 

Onze recepten kunnen helaas niet per persoon aangepast worden. 

Ik wil een pakket bestellen maar kan nergens mijn voorkeuren aangeven, klopt dit? 

Klopt! Wij stellen de pakketten voor jou samen, zo hoef je zelf niet na te denken! Kies bijvoorbeeld voor de detox of voor de daily healthy routine. Zo ben je een hele dag voorzien van lekker eten en hoef je zelf niks te doen (behalve bestellen dan)!

Wil je zelf bepalen wat je ontvangt? Bestel dan de producten los!

Wat is het verschil tussen de detox en de daily healthy routine? 

De detox heeft de focus vooral op bepaalde stoffen in de ingrediënten die bekend staan om een ontgiftende werking teweeg te brengen. De daily healthy routine is op zo'n manier samengesteld dat je op een dag van je energie-inname (calorieën) precies gebalanceerd zit met je koolhydraten, vetten en eiwitten. De maaltijden zijn per dag op elkaar afgestemd zodat je de juiste verhoudingen binnenkrijgt. 

Ik wil graag een pakket (bijvoorbeeld de detox) bestellen maar mag bepaalde producten niet, wat kan ik het beste doen? 

In dit geval is het het makkelijkste als je gewoon zelf los bestelt omdat we geen persoonlijke aanpassingen kunnen aanmaken in de pakketten. Je kunt altijd vooraf even vragen welke producten er in het pakket zitten, zo weet je of je het pakket wel of niet kunt bestellen! Vragen over de inhoud van de pakketten kunnen naar: info@ohmyguts.nl

DETOX

Wat zijn de bijwerkingen van de detoxbox? 

Wanneer je aan het detoxen bent, gebeurt er een heleboel in je lichaam, maar ieder lichaam reageert hier anders op. Het kan voorkomen dat je je duizelig voelt, koude rillingen hebt, hoofdpijn krijgt of minder goed slaapt. Dit komt door de gifstoffen die er tijdens de detox vrij komen. 


Kan ik detoxen als ik zwanger ben of wanneer ik borstvoeding geef? 

Dit is iets wat wij sterk afraden. Niet alleen omdat er tijdens het detoxen gifstoffen vrijkomen - en dus ook in het bloed worden opgenomen- maar ook omdat een zwangerschap veel energie kost, en het belangrijk is dat je deze energie ook daadwerkelijk hebt..

Wat is het verschil tussen de detox en de daily healthy routine? 

De detox heeft de focus vooral op bepaalde stoffen in de ingrediënten die bekend staan om een ontgiftende werking teweeg te brengen. De daily healthy routine is op zo'n manier samengesteld dat je op een dag van je energie-inname (calorieën) precies gebalanceerd zit met je koolhydraten, vetten en eiwitten. De maaltijden zijn per dag op elkaar afgestemd zodat je de juiste verhoudingen binnenkrijgt. 

DAILY HEALTHY ROUTINE

Wat zit er allemaal in? 

Inhoud van daily healthy routine small (dit is per dag) 

- 1x ontbijt 

- 1x gezonde snack

- 1x salade

- 1x juice

- 1x maaltijd 

- 1x avond thee


Inhoud van daily healthy routine large (dit is per dag) 

- 1x ontbijt 

- 1x gezonde snack

- 1x salade

- 1x juice

- 1x mini salade

- 1x maaltijd 

- 1x avond thee

KRAAMBOX

Wat is de kraambox?

Dit is een door ons samengesteld pakket die je cadeau kunt doen aan de kersverse ouders!