Gezonde 

maaltijden 

& lunches

Kies eerst je bezorgweek: 

Let op: het is niet mogelijk om maaltijden en salades uit verschillende weken te mixen.

PATATJE OORLOGPATATJE OORLOG
Menu van 12 t/m 18 dec
€8,95
VEGGIE PESTO PASTAVEGGIE PESTO PASTA
Menu van 12 t/m 18 dec
€8,95
GINGER GRILLED CHICKENGINGER GRILLED CHICKEN

Menu van 12 t/m 18 dec

€8,95
RENDANGRENDANG
Menu van 12 t/m 18 dec
€8,95
KOFTE CURRYKOFTE CURRY

Menu van 14 t/m 20 nov

€8,95
ITALIAANSE SALADEITALIAANSE SALADE
Menu van 12 t/m 18 dec
€6,95
SWEET CHILI SOBASWEET CHILI SOBA
Menu van 12 t/m 18 dec
€6,95
VEGAN EIERSALADEVEGAN EIERSALADE
Menu van 12 t/m 18 dec
€6,95
SOEPSOEP
€4,95

Wat vinden onze klanten

Veelgestelde vragen


Hoelang kan ik de maaltijden bewaren? 

Al onze maaltijden zijn drie dagen houdbaar. Op de verpakkingen van de maaltijden staat ook altijd de houdbaarheid vermeld.

Bijvoorbeeld: ontvang je je maaltijden op maandag(avond), dan kun je deze dinsdag, woensdag en donderdag eten!  

Zijn jullie producten ook in te vriezen? 

De meeste maaltijden zijn geschikt om in te vriezen. Ook de ontbijtjes zijn geschikt om in te vriezen. De salades zijn minder geschikt om in te vriezen, omdat sla door het vriesproces minder lekker wordt.

Let op! Heb je een een maaltijd ingevroren, zorg er dan voor dat ze een dag van te voren in de koelkast ontdooien. Zo voorkom je extreme temperatuursverschillen in de maaltijd. Als de maaltijd volledig ontdooid is kun je deze verwarmen in de oven of magnetron. Zorg ervoor dat het extra goed opgewarmd wordt, ook al betekent dit dat het langer in de oven moet dan aangegeven op de verpakking.

Hoe kun je de maaltijden opwarmen?

Op het etiket van de maaltijd vind je de specifieke opwarm instructies van de maaltijden. Over het algemeen gelden de volgende opwarm instructies:


Magnetron:

3 - 4 minuten op 600 Watt. 


Oven:

8 - 14 minuten op 180 graden. 


Let op! Verwijder het folie en eventueel de kleine bakjes die in je maaltijd zitten.

Moet je de maaltijden zelf nog bereiden? 

Nee - we do the work for you! Onze chefs bereiden al jouw maaltijden in onze eigen professionele keuken. Je hoeft de producten alleen nog even op te warmen. 

Zijn jullie biologisch? 

Nee, (nog) niet alle producten waarmee wij werken zijn biologisch. Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken seizoensproducten. 

Ik eet glutenvrij. Kan ik bij jullie bestellen? 

Zeker, hoewel niet alles glutenvrij is hebben wij wel glutenvrije opties. Kijk goed naar de ingrediëntenlijst die per product wordt weergegeven.


Let op! De maaltijden worden bereid in een keuken waar er met gluten wordt gewerkt. 

Ik mag bepaalde producten niet, kan ik dan alsnog bij jullie bestellen? 

Bij onze producten staan de ingrediënten duidelijk vermeld op de website en verpakking. Kijk hier goed naar om te bepalen wat je wel en niet mag eten. Helaas kunnen we geen aanpassingen maken in onze bestaande recepturen.

Kant en klaar maaltijden bestellen

Ben je nog steeds aan het twijfelen? Voor minder dan 10 euro wordt er een gezonde maaltijd thuisbezorgd. Kies voor een gezonde avondmaaltijd, salade of lunch en wij komen het gekookt en wel bij je thuisbezorgen. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit hebt gegeten? 

Gezonde salades bij jou thuis bezorgd

Over het algemeen zijn salades koolhydraatarm, rijk aan vitaminen en bovendien bevatten ze weinig slechte vetten. Daarmee zijn al onze maaltijdsalades flexibel te gebruiken in elk gezond dieet. Kies bijvoorbeeld voor een snelle salade als ontbijt of een rijke lunchsalade op kantoor of school. Door variatie en verrassende ingrediënten gaan salades van Oh My Guts nooit vervelen.

Wekelijks maaltijden aan huis bezorgd krijgen?

Ben je druk, maar wil je toch gezond eten? Onze kant en klaar maaltijden worden thuis afgeleverd en zijn binnen 5 minuten klaar. Bestel losse maaltijden uit het overzicht, kies voor een gezonde maaltijdbox óf het maaltijd abonnement.