Voor een evenwichtige darmflora

met onze detoxbox

Ons detox menu is plantaardig, bevat een regenboog aan kleurrijke gezonde maaltijden (want iedere kleur heeft zijn eigen vitamine) welke bomvol groenten zitten. 


Het veganistische menu wisselt wekelijks en is voorzien van verantwoorde vullende gerechten. Tijdens de detox word je begeleid met het detox boekje en menukaart. Dat klinkt als een stap in de juiste richting, nietwaar.

Plant-based 

power food

Bomvol 

groenten

Clean 

juices

Gut food


Wat zit er 

in de box?

  •  1 x per dag: shot, thee, ontbijt, salade, juice, snack en een maaltijd

  • Plantaardig menu, zonder lactose, geraffineerde suikers en cafeïne 

  • Inclusief detox guide + weekmenu

  • Keuze uit: 

    Small - voor kleinere eters of passieve leefstijl 

    Large - voor grotere eters of active leefstijl

  • Eenmalig te bestellen of bestel voor de hele maand

  • Al vanaf €32.50 per dag

Over het 

programma

Wanneer je de box ontvangt ziet je 

dag er als volgt uit: 


- Start met een juice shot 
- Gevolgd door een voedzaam en vezelrijk ontbijt

- Voor de lunch hebben we een heerlijke salade samen met een juice 

- Toch een beetje trek gekregen? "We've gut you" met een snack momentje 

- Sluit de dag af met het laatste eetmoment met een vullende avondmaaltijd

- Kom tot rust met onze detox kruidenthee 


Pre detox (optioneel): Haal meer uit je detox. Start de detox 5 dagen van te voren zelf met een pre detox. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk plantaardig eet, vermijd alcohol, te veel cafeïne (1 kopje per dag) en geraffineerde producten en suikers.  

Selecteer 

jouw detox 

programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies uit small of large


Eenmalig of een maand 


€79,95

faq detoxbox

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van een detox dag menu:

- 1x shot
- 1x thee 
- 1x ontbijt 
- 1x salade
- 1x cold pressed juice
- 1x snack
- 1x maaltijd 

IS DE BOX VEGANISTISCH? 

Ja, onze detox box is volledig veganistisch. 

VERSCHIL TUSSEN DE SMALL EN LARGE

Bij het samenstellen van onze detox hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoeftes. Dat betekent dus dat het aantal calorieën in onze detox small (circa. 1700 kcal per dag) net even iets lager ligt. Mocht je dit toch iets te weinig vinden, of heb je een actievere levensstijl? Dan kun je natuurlijk altijd onze detox large doen (circa 2200 kcal per dag). 

WAT KAN IK DOEN VOOR IK VAN START GA

Zorg 7 dagen van te voren dat je mindert met suiker, alcohol, caffeine, kauwgum en bewerkte producten. Probeer zo veel mogelijk groenten te eten en je lichaam rust te geven.

START PROGRAMMA & LEVERING

Je kunt de detox iedere werkdag starten. We leveren van maandag t/m vrijdag. Wanneer je de box op maandag geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend met de detox. Bij deze levering worden alle gerechten voor de 3-daagse detox geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL. 

BIJWERKINGEN

Doordat je in deze dagen geen koffie of geraffineerde suikers binnen krijgt is het mogelijk dat je lichte hoofdpijn kan krijgen. Ook raden wij aan om altijd goed naar je lichaam te luisteren en voldoende water te drinken.

KAN IK DE DETOX OOK VOOR EEN MAAND DOEN? 

KAN IK DE DETOX OOK VOOR EEN MAAND DOEN? 

IK WIL DE DETOX BESTELLEN MAAR KAN NERGENS MIJN VOORKEUREN AANGEVEN, KLOPT DIT? 

Klopt! Wij stellen de pakketten voor jou samen, zo hoef je zelf niet na te denken! Kies bijvoorbeeld voor de detox of voor de daily healthy routine. Zo ben je een hele dag voorzien van lekker eten en hoef je zelf niks te doen (behalve bestellen dan)!


Wil je zelf bepalen wat je ontvangt? Bestel dan de producten los.

Detox maaltijden

Detox maaltijden zijn de laatste tijd ongekend populair. Iedereen wil gezond en fit leven. Mensen gaan steeds bewuster om met hun voeding en de impact daarvan op hun lichaam. Wij bieden een 3 daags detox dieet. Bovenstaand kan je met 1 druk op de knop je detox maaltijden bestellen. Je ontvangt een combinatie van detox maaltijden, shots, thee, juices en snacks. De box bevat voldoende inhoud voor een detox kuur van 3 dagen.  

Wat betekent detoxen?

De letterlijke vertaling van detoxen is ontgiften, detoxificatie. Dagelijks worden we blootgesteld aan allerlei toxische niet-lichaamseigen stoffen. Denk bijvoorbeeld aan luchtvervuiling, conserveermiddelen of gifstoffen uit cosmetica. Een teveel aan afvalstoffen wordt opgeslagen in onze organen. Dat heeft een negatief effect op ons lichaam. Je wordt vermoeid, krijgt een slechte huid of aanhoudende hoofdpijn. Ook door onze manier van eten stellen wij ons lichaam dagelijks bloot aan gifstoffen.

Hoe werkt een detox dieet?

Elke dag stel je je lichaam bloot aan gifstoffen. Met een detox dieet roep je dit een halt toe. Tijdens een detox kuur nuttig je uitsluitend natuurlijke producten met een voedzame werking. Ons detox dieet bevat een maaltijd, tussendoortje of drankje voor ieder dagdeel. Onze detox kuur is ontwikkeld in samenwerking met een voedingsdeskundige. De ontbijtjes/maaltijden/salades in onze detox zitten bomvol producten die bevorderend werken op één van de meest krachtigste antioxidanten van ons lichaam: Vitamine C draagt bij tot de instandhouding van de normale werking van het immuunsysteem. De detox voeding vormt een perfecte balans tussen koolhydraten, eiwitten en (goede) vetten. Tijdens de kuur word je begeleid door een handige guide en menukaart.  

 detox maaltijd bestellen

Wil jij een detox kuur bestellen? Maak keuze uit detox small voor de gemiddelde mens of detox large voor grote eters of mensen met een fysiek beroep. In beide gevallen wordt de detox kuur gratis thuisbezorgd. De detox box is volledig plantaardig en zit bomvol vezels om je darmwerking te activeren. Het menu bevordert een goede darmflora en verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels. Met onze detox formule kun je nog steeds genieten van lekker eten dat tegelijkertijd positieve effecten heeft op verschillende processen in ons lichaam.  


Detox maaltijden thuis laten bezorgen

Ben je inmiddels overtuigd en gun jij je lichaam een frisse start? Bestel de Oh My Guts detox kuur voor slechts € 32,50 per dag. Let op, dit is een volwaardig dieet. Wij raden je aan om de detox maaltijden niet te combineren met je reguliere dieet. Als je voor 23:59 besteld, ontvang je de detox box morgen al in huis.  

Wat zit erin 

jouw dagmenu

  Vragen over het menu van deze week?  

  Ons team op de chat helpt je graag