RECEPT

VEGAN CHOCO MOUSSE     


GREEN PROTEIN PESTO

Deze Vegan Chocolademousse is zo makkelijk te maken. Perfect als ontbijt of voedzaam dessert.Je voegt gewoon alle ingrediënten toe aan je high-speed blender en meng tot alles het zijdezacht is. Als het nodig is, stop dan en schraap langs de zijkanten met een rubberen spatel en ga door met mengen. 


 Nu hoef je het alleen nog maar een paar uur in de koelkast te laten afkoelen. Hij wordt het lekkerste als hij een nachtje in de koelkast staat. Mocht je niet kunnen wachten dan kan je het natuurlijk ook meteen eten:P


Vergeet ons niet te taggen als je aan de slag gaat @ohmygutsnl 

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen

• 400 g zijden tofu of avocado

• 30 g cacaopoeder

• 2 stuks medjoul dadels

• 1 stuk banaan

• 50 ml amandelmelk


Ontpit de dadels en voeg alle ingrediënten samen in de blender. Laat de blender draaien tot je een egale dikke massa krijgt. Controleer de zijkanten met een spatel of alles goed gemengd is.Zet de mousse in de koelkast voor minimaal 30 min om op te stijven.Voeg je favo 


topping toe:Framboos, banaan, cacao nibs en 

Oh My Guts granola