GEZONDE 

MAALTIJDEN 

AAN HUIS

Een gezond dieet is de basis voor een goede lichamelijke gezondheid. Helaas schiet gezond eten bij gebrek aan tijd er snel bij in. De bekende smoesjes voor ongezond eten kent iedereen. Mensen zijn druk, werken onregelmatig of eten alleen. Oh My Guts biedt uitkomst met gezonde maaltijden aan huis. Je bestelt de voedzame maaltijden online. Het wordt bij je bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag. Alle maaltijden zijn geschikt voor de magnetron of oven en staan daardoor binnen 5 minuten op tafel. Bekijk hieronder ons menu!

Online gezonde maaltijden bestellen van Oh My Guts
Gezonde maaltijden aan huis laten bezorgen
Oh My Guts bezorgt gezonde maaltijden aan huis

Wat is de succesformule 

van Oh My Guts?

Online eten bestellen is populairder dan ooit. Het aanbod is enorm, dus waarom zou ik mijn maaltijd bestellen bij Oh My Guts? De succesformule is simpel. Onze koks zorgen altijd voor een verrassend menu. Afwisseling, voedingstoffen en gezondheid staan altijd centraal. De maaltijden bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen en zijn 100% vegan. Elke maaltijd is ook beschikbaar met vlees of vis. Zo wordt eten met een vegetarische of vegan partner kinderlijk eenvoudig! Daarmee garanderen wij jou een gevarieerd en gezond dieet, zonder het gedoe van boodschappen en koken. Hebben we je interesse? Probeer het uit en laat komende week een gezonde maaltijd aan huis bezorgen! Onze maaltijden zijn flexibel te bestellen. Zonder lastige wurgcontracten of opzegprocedures.  

OOK ZONDER TIJD KAN 

JE GEZOND ETEN

De meeste mensen willen graag gezond eten, maar grijpen toch naar snelle (vaak ongezonde) maaltijden. De gebruikelijke kant-en-klaar maaltijden bevatten ongekend veel zout. Dit is absoluut niet nodig. Er zijn ook gezonde kant-en-klaar maaltijden op de markt. Het menu van Oh My Guts bevat een breed aanbod met supergezonde maaltijden. Onze maaltijden rollen niet uit de machine, maar worden door echte koks gemaakt. De tijd van slechte excuses is voorbij. Laat vanaf nu gewoon onze gezonde maaltijden aan huis bezorgen.

Gezonde maaltijd 

aan huis voor 

alleenstaanden

Boodschappen doen voor jezelf kan een uitdaging zijn. Supermarkten zijn niet ingericht op alleenstaanden. Doorgaans zijn verpakkingen geschikt voor 3-4 eters, waardoor het neerzetten van een gezonde maaltijd relatief duur is. Vervolgens zit je koelkast vol met halve groenten of kliekjes. Ben jij alleenstaand en loop jij dagelijks tegen deze problemen aan? Probeer ons gezonde menu uit! Wij bezorgen gezonde maaltijden aan huis. De maaltijden worden per portie verpakt voor maximale eenvoud. 

Gezonde maaltijden 

aan huis 

bestellen

Onze heerlijke maaltijden worden bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit hebt gegeten?