Gezonde 

kant en klaar 

maaltijden


Gezond eten is de basis voor een goede lichamelijke gezondheid. Helaas schiet een gezonde maaltijd er snel bij in. Iedereen is bekend met de gangbare smoesjes. Mensen zijn druk, werken onregelmatig of eten alleen. Wij bieden uitkomst met gezonde kant en klaar maaltijden. Onze maaltijden worden thuis afgeleverd en zijn binnen 5 minuten klaar. Je kan gezonde maaltijden bestellen met 1 druk op de knop. Bekijk hieronder ons menu:


Gezonde maaltijden

eenvoudig thuis bezorgd

  • Elke week wissselende gezonde en smaakvolle maaltijden

  • Makkelijk op te warmen in de oven of magnetron

  • Duurzame verpakkingen

  • Maaltijden geschikt voor 1 persoon

  • Small (+/- 400g) of large (+/- 500g) 

Makkelijk eten kan ook gezond zijn

Veel mensen willen wel gezond eten, maar grijpen uit gemak naar snelle maaltijden. Reguliere kant en klaar maaltijden zitten bomvol zout en thuisbezorgd gaat hand in hand met fastfood. Wij bieden uitkomst met snelle gezonde maaltijden. Onze gezonde kant en klaar maaltijden zijn rijk aan bouwstoffen en vitaminen. Geen excuses meer voor ongezonde rommel. Kies uit een afwisselend menu vol gezonde recepten.


Gezonde maaltijd voor 1 persoon

Loop jij ook tegen de obstakels van alleen wonen aan? Supermarkten zijn niet ingericht op alleenstaanden. Verpakkingen zijn te groot waardoor een gezonde maaltijd relatief duur is. Bestel voortaan een gezond avondmaal bij Oh My Guts. Onze maaltijden worden per portie verpakt. Zo heb je een snelle gezonde maaltijd voor minder dan 10 euro. Bijkomend voordeel is dat je precies genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. 


Waarom kiezen voor maaltijden van oh my guts?

Online eten bestellen is een bekend fenomeen. Waarom zou ik mijn maaltijden bestellen bij Oh My Guts? Het is heel simpel. Per week wordt er een afwisselend menu samengesteld. De gezonde kant en klaar maaltijden zijn vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Alle maaltijden zijn ook beschikbaar in een vegan variant. Daarmee garanderen wij jou een gevarieerd en gezond dieet, zonder de dagelijkse stress van boodschappen doen en koken. Bovendien heb je geen last van moeilijke contracten. Je plaats alleen een bestelling als jij daar zin in heb. 


online gezonde kant en klaar maaltijden bestellen

Ben je nog steeds aan het twijfelen? Voor minder dan 10 euro, wordt er een gezonde maaltijd thuisbezorgd. Bestel je voor 10:59 uur? Dan zet jij morgen al je eerste voedzame avondmaal op tafel. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit heb gegeten?