Gezonde 

kant-en-klaar maaltijden

Gezond eten is de basis voor een goede lichamelijke gezondheid. Helaas schiet een gezonde maaltijd er snel bij in. Iedereen is bekend met de gangbare smoesjes. Mensen zijn druk, werken onregelmatig of eten alleen. Wij bieden uitkomst met gezonde kant en klaar maaltijden. Onze maaltijden worden thuis afgeleverd en zijn binnen 5 minuten klaar. Je kan gezonde maaltijden bestellen met 1 druk op de knop. Bekijk hieronder ons menu:


Gezonde maaltijden

eenvoudig thuis bezorgd

  • Elke week wisselende gezonde en smaakvolle maaltijden

  • Makkelijk op te warmen in de oven of magnetron

  • Duurzame verpakkingen

  • Maaltijden geschikt voor 1 persoon

  • Small (+/- 400g), medium (+/- 500g) of large (+/- 600g)

Shop our 

weekly menu

Los te bestellen
 

Get fit 

program

Flexibel abonnement
 

Spring 

Detoxbox

Bestel éénmalig of voor vier weken
 

Het idee achter 

Oh My Guts


Hoe gezond eten ook makkelijker kan

Veel mensen willen wel gezond eten, maar grijpen uit gemak naar snelle maaltijden. Reguliere kant en klaar maaltijden zitten vaak bomvol zout en thuisbezorgd gaat hand in hand met fastfood. Wij bieden uitkomst met snelle gezonde maaltijden. Onze gezonde kant en klaar maaltijden zijn rijk aan bouwstoffen en vitaminen. Geen excuses meer voor ongezonde rommel. Kies uit een afwisselend menu vol gezonde recepten.


Gezonde maaltijd 

voor 1 persoon

Loop jij ook tegen de obstakels van alleen wonen aan? Supermarkten zijn niet ingericht op alleenstaanden. Verpakkingen zijn te groot waardoor een gezonde maaltijd relatief duur is. Bestel voortaan een gezond avondmaal bij Oh My Guts. Onze maaltijden worden per portie verpakt. Bijkomend voordeel is dat je precies genoeg voedingsstoffen binnen krijgt. 


Waarom de maaltijden van oh my guts?

Online eten bestellen is een bekend fenomeen. Waarom zou ik mijn maaltijden bestellen bij Oh My Guts? Het is heel simpel. Per week wordt er een afwisselend menu samengesteld. De gezonde kant en klaar maaltijden zijn vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Alle maaltijden zijn ook beschikbaar in een vegan variant. Daarmee garanderen wij jou een gevarieerd en gezond dieet, zonder de dagelijkse stress van boodschappen doen en koken. Bovendien heb je geen last van moeilijke contracten. Je plaatst alleen een bestelling als jij daar zin in hebt. 


Reviews Oh My Guts

online gezonde 

kant en klaar maaltijden 

bestellen

Ben je nog steeds aan het twijfelen? Voor minder dan 10 euro wordt er een gezonde maaltijd thuisbezorgd. Bestel je maaltijd een wij komen hem gekookt en wel bij je thuisbezorgen. Wedden dat het de lekkerste kant en klaar maaltijd is die je ooit heb gegeten?