Vegan maaltijden 

bestellen

Je kan er niet meer om heen, vegan eten is ongekend populair. Vandaar ook onze vegan challenge. Mensen gaan steeds bewuster met hun lichaam en omgeving om. Een veganistische leefstijl is daar onderdeel van. Helaas is vegan koken niet per se eenvoudig. Een veganistische maaltijd vereist de nodige voorbereiding. Zoeken naar vegan recepten, eerlijke producten en dan het koken zelf nog. Niet iedereen heeft daar tijd voor. Gelukkig bieden wij kant en klare vegan maaltijden. Alle items op ons menu zijn ook verkrijgbaar als veganistische maaltijd. Maak hieronder je keuze.
Online veganistische maaltijden bestellen

Wat is veganistisch eten eigenlijk?

De term ‘vegan’ is inmiddels flink ingeburgerd in de supermarkt en horeca. Op vrijwel iedere menu kaart vind je wel een vegan maaltijd, vegan salade, of vegan dessert. Maar wat is veganistisch eigenlijk? Met een vegan leefstijl wordt afgezien van alle vormen van exploitatie van dieren voor eten, kleding of andere doeleinden. Kortgezegd: leven en eten zonder dierlijke producten. Waar vegetariërs geen vlees eten, eten veganisten bijvoorbeeld ook geen eieren, melk of honing.

Begin met veganistisch eten met vegan maaltijden van Oh My Guts

Een veganistisch dieet hoeft geen spelbreker te zijn

Dierlijke producten zijn flink verweven met onze leefstijl en eetpatroon. Dat maakt het volgen van een vegan dieet moeilijk. Voor veel werkende mensen is veganistisch koken niet haalbaar. Daarnaast is veganistisch koken erg onpraktisch wanneer jouw partner wél vlees eet. De 100% vegan maaltijden van Oh My Guts bieden uitkomst. Elke maaltijd is beschikbaar met vlees of vis én een vegan variant. Super handig en ik verzeker je, verantwoord eten hoeft niet saai te zijn. Onze koks doen er alles aan om tot een gevarieerd vegan weekmenu te komen.


Eenvoudig vegan eten bestellen

Kant en klare vegan maaltijden bestellen

Wil jij bewust leven maar ontbreekt het je aan kennis en tijd? Begin met veganistisch eten op een laagdrempelige manier. Het vegan menu bevat altijd iets wat je lekker vindt. Eten bestellen bij Oh My Guts is lekker, verantwoord en bovendien snel. Onze kant en klare vegan maaltijden zijn eenvoudig online te bestellen. De maaltijden worden bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag.


Vegan maaltijden

eenvoudig thuis bezorgd

  • Elke week wisselende gezonde en smaakvolle maaltijden

  • Makkelijk op te warmen in de oven of magnetron

  • Duurzame verpakkingen

  • Maaltijden geschikt voor 1 persoon

  • Small (+/- 400g) of large (+/- 500g)