kickstart

jouw gezonde leefstijl

met onze lifestylebox

Wil je graag gezonder eten maar weet je niet zo goed hoe? Met het voedingsaanbod van tegenwoordig kunnen wij ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat ons je inspireren en motiveren! #geenexcusesmeer

Gewichts 

controle


regenboog aan groenten


gebalanceerd 

menu


Meer 

energie


Wat zit er in de 

gezonde 

maaltijdbox?

 • Per dag:  ontbijt, lunch, juice, thee, snack of dessert, 

  avondmaaltijd en supplementen

  1 Extra snack moment en een large (500 gr) maaltijd bij een large box

 • Keuze uit: 

  Small - voor kleinere eters of passieve leefstijl 

  Large - voor grotere eters of active leefstijl

 • Geef je dieetvoorkeur aan: 

  Vegan - enkel plantaardige maaltijden

  Mix - een mix van vlees, vis en vegan maaltijden

 • Voor 3 dagen te bestellen of voor de hele maand (4 keer 3 dagen)

 • Een volledig uitgebalanceerd dagmenu 

 • Inclusief lifestyle guide + weekmenu en supplementen van Twinforest

 • Al vanaf €29,95 per dag

Over het 

programma

Een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten is belangrijk voor het functioneren van ons lichaam. Het advies voor koolhydraten ligt tussen de 40 en 50%, voor eiwitten ligt dit tussen de 10 en de 15% en voor vetten varieert dit tussen de 25 en de 40% van de calorieën die je binnenkrijgt. Bij het samenstellen van dit pakket hebben wij rekening gehouden met deze samenstelling.


Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor ons lichaam. 

Met name voor onze hersenen en het bloed zijn koolhydraten echt onmisbaar. Goede bronnen zijn vooral zoete aardappels, volkoren producten, peulvruchten, veel groente en fruit.


Eiwitten geven ons energie en aminozuren. Aminozuren hebben wij nodig voor de aanmaak van lichaamseigen eiwitten. Ons lichaam kan dus niet om de eiwitten heen. 


Vetten zijn voor ons lichaam een bron van energie maar ook van essentiële vetzuren, vitamine A, vitamine D en vitamine E. Onze cellen hebben hebben vetzuren nodig als bouwstenen, vetzuren beschermen je cellen tegen ongewenste indringers.Het idee achter 

onze lifestyle box

Stress free healthy life

Onze voedingsdeskundige heeft voor jouw een gebalanceerd menu samengesteld zodat jij er zeker van kan zijn dat jij genoeg binnen krijgt. Het small menu bevat +/- 1750 kcal en de large +/- 2200 kcal. In combinatie met voldoende beweging helpt ons programma je bij het verliezen van gewicht. 

Boost your energy 

Door goede voeding zul je overdag minder last hebben van de wel bekende middag dip. Bij het samenstellen van het menu zorgen wij dat je voeding krijgt waarvan jij energie krijgt en zin hebt in de dag! 

Sups for the win

Het Radiance supplement van Twinforest bestaat uit 16 krachtige componenten hoog aan anti-oxidanten. Herlaad zuivere energie door de hoogwaardige biologische Japanse Matcha, gecombineerd met adaptogene Chlorella. De supplementen zijn verder aangevuld met een uitgebreid vitamine en mineralen-complex.

Hoe kan een  

lifestyle dagmenu 

eruit zien

  Vragen over het actuele menu?  

  Ons team op de chat helpt je graag   

Selecteer jouw healthy 

lifestyle programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies uit small of large


Kies je dieetvoorkeur


Eenmalig of een maand 


€96,75

quick faq healthy lifestyle box

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van healthy lifestyle small (dit is per dag) 
- 1x ontbijt 
- 1x snackmoment (snack of dessert)
- 1x lunch
- 1x juice
- 1x maaltijd (400 gram)
- 1x thee
- 1x supplement van Twinforest

Inhoud van healthy lifestyle large (dit is per dag) 
- 1x ontbijt 
- 2x snackmoment (snack of dessert)
- 1x lunch
- 1x juice
- 1x maaltijd (500 gram)
- 1x thee
- 1x supplement van Twinforest

IS DE BOX OOK VEGAN VERKRIJGBAAR? 

Onze box is vegan verkrijgbaar maar je kan ook kiezen voor een vlees of vis variatie. 

VERSCHIL TUSSEN DE SMALL EN LARGE

Bij het samenstellen van onze healthy lifestyle box hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoeftes. Voor een vrouw geldt het advies van een dagelijkse inname van 2000 kcal. Voor een man ligt dit op 2500 kcal. Daarnaast dien je voldoende beweging te krijgen. Onze healthy lifestyle box ligt net iets lager. De small box bevat ongeveer (dit kan wekelijks wat afwijken) 1750 kcal per dag, de large box bevat ongeveer 2200 kcal per dag. Bij een actievere leefstijl raden wij daarom ook de large box aan.

START PROGRAMMA & LEVERING

Je kunt de box starten op dinsdag, woensdag, of vrijdag. We leveren namelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer je de box op maandag geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend met het healthy lifestyle programma. Bij deze levering worden alle gerechten in één keer geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL, Brussel en Vlaanderen.

WAT VOOR VERPAKKINGEN GEBRUIKEN WIJ?

Het maken van de meest duurzame keuzes is voor ons erg belangrijk. Onze lunch- en dinercontainers zijn gemaakt van kraftpapier (een natuurlijke en hernieuwbare bron) en hebben een polyester (PET) voering. De containers zijn recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar omdat ze een vorm van onbehandeld papier hebben. De voering kan worden gerecycled als deze uit de container wordt gehaald en wordt afgespoeld. De folie die de container afsluit is gemaakt van PLA, een plantaardig alternatief voor plastic. Deze film is composteerbaar in industriële omstandigheden en moet dus bij het gewone afval worden gedaan.  Ze zijn composteerbaar bij thuiscompostering, en ook recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Onze sapflessen zijn gemaakt van 100% puur PET dat recyclebaar is. Hiervoor zijn we momenteel op zoek naar een alternatief dat minimaal voor 50% uit gerecycled plastic bestaat.

HOE LANG ZIJN ONZE MAALTIJDEN HOUDBAAR?

De maaltijden van de box blijven t/m 3 dagen goed in de koelkast. Wanneer je voor een maand de box afneemt leveren wij de box in vier levermomenten. 

KAN IK DE MAALTIJDEN BEWAREN IN VRIEZER?

De meeste maaltijden kunnen worden ingevroren. We raden aan om deze binnen 2-3 maanden na het invriezen te consumeren. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE DETOX EN DE HEALTHY LIFESTYLE? 

De healthy lifestyle is op zo'n manier samengesteld dat je op een dag van je energie-inname (calorieën) goed gebalanceerd zit met je koolhydraten, vetten en eiwitten. De maaltijden zijn per dag op elkaar afgestemd zodat je de juiste verhoudingen binnenkrijgt. Deze leefstijl is duurzaam, je kunt dit lang volhouden.


De detox box ondersteunt ons detox-systeem die wij van nature bezitten. Vezelrijke voeding, rijk aan antioxidanten met probiotische werking om onze darmen een handje te helpen. De detox box valt daarnaast nog wat lager uit in calorieën, voor de mensen die graag even een reset willen!


Gezonde maaltijdbox bestellen

Wil jij een gezond dieet volgen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Met het voedingsaanbod van tegenwoordig is het maken van de juiste keuzes niet makkelijk. Maak het jezelf niet te moeilijk en laat ons je inspireren! Oh My Guts biedt uitkomst met een complete maaltijdbox voor een gezonde leefstijl.


Waarom is een gezond weekmenu belangrijk?

Een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten is belangrijk voor het optimaal functioneren van ons lichaam. Gedurende de dag vraag je een hoop van je lichaam. Je wil daarom wel dat je lichaam de juiste brandstof heeft om de dag goed door te komen. Dagelijks heeft jouw lichaam calorieën nodig uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Het advies is om de balans tussen deze drie categorieën als volgt op te bouwen:

40-50% uit koolhydraten

10-15% uit eiwitten

25-40% uit vetten


Gezond weekmenu in 1 box

De samenstelling van onze maaltijdbox streeft deze richtlijn zo veel mogelijk na. De gezonde maaltijden zijn zo op elkaar afgestemd dat jij exact de juiste balans in voedingsstoffen binnenkrijgt. De koolhydraten, eiwitten en vetten die wij kiezen in onze maaltijden zijn zorgvuldig gekozen. Wij kiezen bijvoorbeeld liever volkoren producten zodat je de betere koolhydraten binnenkrijgt, maar ook voor gezonde natuurlijke vetten. 

Over de gezonde maaltijdbox

Maak het jezelf makkelijk en kies voor de gezonde maaltijdbox. De box zit vol met lekkere en gezonde maaltijden. Hiermee ben je de hele dag voorzien van voedzame maaltijden, healthy snacks en verse drankjes. Een volledig maaltijdpakket waarmee je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Simpel, aan huis bezorgd en mega gezond!


Eat your macro's

Koolhydraten: de belangrijkste energiebron voor ons lichaam. Met name voor onze hersenen en het bloed zijn koolhydraten echt onmisbaar. Goede bronnen voor koolhydraten zijn vooral zoete aardappels, volkoren producten, peulvruchten, veel groente en fruit.


Eiwitten: deze geven ons energie en aminozuren. Aminozuren hebben we nodig voor de aanmaak van lichaamseigen eiwitten. Zonder eiwitten uit onze voeding, kunnen we zelf ook geen eiwitten aanmaken.


Vetten deze zijn super belangrijk voor ons lichaam niet alleen als bron van energie, maar ook door de essentiële vetzuren, vitamine A, vitamine D en vitamine E die het bevat. Onze cellen hebben vetzuren nodig als bouwstenen. Vetzuren beschermen je cellen namelijk tegen ongewenste indringers.