kickstart

jouw gezonde leefstijl

met onze lifestylebox

Wil je graag gezonder eten maar weet je niet zo goed hoe? Met het voedingsaanbod van tegenwoordig kunnen wij ons goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer te ziet. Laat ons je inspireren en motiveren!

Gewichts 

controle

Bomvol 

groenten

gebalanceerde 

maaltijden 


Meer 

energie


Wat zit er 

in de box?

 • 1 x Per dag:  ontbijt, lunch, juice, thee, snack en een maaltijd

 • Keuze uit: 

  Small - voor kleinere eters of passieve leefstijl 

  Large - voor grotere eters of active leefstijl

 • Geef je dieetvoorkeur aan: 

  Vegan - enkel plantaardige maaltijden

  Mix - een mix van vlees, vis en vegetarische maaltijden

 • Eenmalig te bestellen of bestel voor de hele maand

 • Een volledig uitgebalanceerd dagmenu waar je niet over na hoeft te denken

 • Inclusief lifestyle guide + weekmenu

 • Al vanaf €33.00 per dag

Over het 

programma

Een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten is belangrijk voor het functioneren van ons lichaam. Het advies voor koolhydraten ligt tussen de 40 en 50%, voor eiwitten ligt dit tussen de 10 en de 15% en voor vetten varieert dit tussen de 25 en de 40% van de calorieën die je binnenkrijgt. Bij het samenstellen van dit pakket hebben wij rekening gehouden met deze samenstelling.


Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor ons lichaam. 

Met name voor onze hersenen en het bloed zijn koolhydraten echt onmisbaar. Goede bronnen zijn vooral zoete aardappels, volkoren producten, peulvruchten, veel groente en fruit.


Eiwitten geven ons energie en aminozuren. Aminozuren hebben wij nodig voor de aanmaak van lichaamseigen eiwitten. Ons lichaam kan dus niet om de eiwitten heen. 


Vetten zijn voor ons lichaam een bron van energie maar ook van essentiële vetzuren, vitamine A, vitamine D en vitamine E. Onze cellen hebben hebben vetzuren nodig als bouwstenen, vetzuren beschermen je cellen tegen ongewenste indringers.

Selecteer jouw 

healthy lifestyle 

programma

Stel hier je box samen en wij helpen met het behalen van jouw doelen!


Kies uit small of large


Kies je dieetvoorkeur


Eenmalig of een maand 


€98,00

FAQ HEALTHY LIFESTYLE BOX 

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?

Inhoud van daily healthy routine small (dit is per dag) 
- 1x ontbijt 
- 1x gezonde snack
- 1x salade
- 1x juice
- 1x maaltijd 
- 1x avond thee

Inhoud van daily healthy routine large (dit is per dag) 
- 1x ontbijt 
- 1x gezonde snack
- 1x salade
- 1x juice
- 1x mini salade
- 1x maaltijd 
- 1x avond thee

IS DE BOX OOK VEGAN VERKRIJGBAAR? 

Onze box is vegan verkrijgbaar maar je kan ook kiezen voor een vlees of vis variatie. 

VERSCHIL TUSSEN DE SMALL EN LARGE

Bij het samenstellen van onze daily healthy routine hebben we rekening gehouden met de dagelijkse caloriebehoeftes. Dat betekent dus dat het aantal calorieën in onze daily healthy routine (circa. 1700 kcal per dag) net even iets lager ligt. Mocht je dit toch iets te weinig vinden, of heb je een actievere levensstijl? Dan kun je natuurlijk altijd onze daily healthy routine large doen (circa 2200 kcal per dag). 

START PROGRAMMA & LEVERING

Je kunt de box iedere werkdag starten. We leveren van maandag t/m vrijdag. Wanneer je de box op maandag geleverd krijgt, start je op dinsdag ochtend met de healthy routine. Bij deze levering worden alle gerechten in één keer geleverd inclusief een boekje en menuplan. We leveren door heel NL. 

WAT VOOR VERPAKKINGEN GEBRUIKEN WIJ?

Het maken van de meest duurzame keuzes is voor ons erg belangrijk. Onze lunch- en dinercontainers zijn gemaakt van kraftpapier (een natuurlijke en hernieuwbare bron) en hebben een polyester (PET) voering. De containers zijn recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar omdat ze een vorm van onbehandeld papier hebben. De voering kan worden gerecycled als deze uit de container wordt gehaald en wordt afgespoeld. De folie die de container afsluit is gemaakt van PLA, een plantaardig alternatief voor plastic. Deze film is composteerbaar in industriële omstandigheden en moet dus bij het gewone afval worden gedaan.  Ze zijn composteerbaar bij thuiscompostering, en ook recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Onze sapflessen zijn gemaakt van 100% puur PET dat recyclebaar is. Hiervoor zijn we momenteel op zoek naar een alternatief dat minimaal voor 50% uit gerecycled plastic bestaat.

HOE LANG ZIJN ONZE MAALTIJDEN HOUDBAAR?

De maaltijden van de box blijven t/m 3 dagen goed in de koelkast. Wanneer je voor een maand de box afneemt leveren wij de box in vier levermomenten. 

KAN IK DE MAALTIJDEN BEWAREN IN VRIEZER?

De meeste maaltijden kunnen worden ingevroren. We raden aan om deze binnen 2-3 maanden na het invriezen te consumeren. Bekijk de verpakking voor de juiste instructies m.b.t. invriezen. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE DETOX EN DE DAILY HEALTHY ROUTINE? 

De detox heeft de focus vooral op bepaalde stoffen in de ingrediënten die bekend staan om een ontgiftende werking teweeg te brengen. De daily healthy routine is op zo'n manier samengesteld dat je op een dag van je energie-inname (calorieën) precies gebalanceerd zit met je koolhydraten, vetten en eiwitten. De maaltijden zijn per dag op elkaar afgestemd zodat je de juiste verhoudingen binnenkrijgt. Waarom gezond 

eten zo belangrijk is

Balans in je eetpatroon helpt jou bij het binnenkrijgen van alle belangrijke voedingsstoffen. Op deze manier maak je het je lichaam makkelijker goed te functioneren en kom jij goed je dagen door! Wist je dat gezond eten invloed heeft op je hersenen, je energieniveau, je botten en spieren? Consistent gebalanceerd en gezond eten kan bijdragen aan een stabiel gewicht, maar kan ook stress verminderen. 


Natuurlijk kan de zoektocht naar een gebalanceerd eetpatroon juist voor stress zorgen. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende geluiden over de invulling van ons dieet dat het bijna onmogelijk is hier vol vertrouwen aan te beginnen. Daar hebben wij iets op bedacht, gelukkig!