VEGETARISCHE 

MAALTIJDEN BESTELLEN


Vegetarisch eten wordt tegenwoordig steeds gebruikelijker. Mensen gaan steeds bewuster om met hun lichaam en hun omgeving. Een vegetarisch dieet is verantwoord en goed voor het klimaat. Helaas is vegetarisch koken niet altijd gemakkelijk, en kan soms een grote stap zijn. Gelukkig biedt Oh My Guts uitkomst met kant en klare vegetarische maaltijden. Alle items op het menu zijn ook zonder vlees te bestellen. Ben jij op zoek naar makkelijke vegetarische maaltijden? Bekijk hieronder ons vegetarische menu: 

EEN VEGANISTISCHE BASIS

Al onze maaltijden zijn altijd vegan (met een mogelijkheid om vlees of vis toe te voegen). Zo kunnen wij een breed assortiment bieden van plantaardige gerechten.

GEMAAKT DOOR ECHTE CHEFS

Onze vegetarische gerechten worden dagelijks vers bereid in onze eigen keuken.

GEBALANCEERDE VEGA GERECHTEN

Onze voedingsdeskundigen zorgen er altijd voor dat onze vegetarische gerechten volwaardig zijn. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat onze maaltijden volledige volwaardige plantaardige eiwitten bevatten.

DUURZAAM 

VERPAKT

Naast dat we goed voor jou willen zorgen, geven wij ook om een gezonde planeet. Daarom zijn al onze maaltijden duurzaam verpakt. 

Vegetarisch eten bestellen

Wat is vegetarisch eten precies?

Vegetarisme is een voedingswijze waarbij mensen geen vlees eten. In tegenstelling tot veganisten eten vegetariërs dus wél andere dierlijke producten, mits het dier kan blijven leven. Denk bijvoorbeeld aan eieren of melk. De meeste mensen eten vegetarisch met het dierenleed in hun achterhoofd. Anderen eten geen vlees met het oog op de klimaatverandering. Niet iedereen weet dat, maar de productie van vlees is onwijs vervuilend. Minder vlees eten is dus hartstikke duurzaam!

Vegetarisch eten is duurzaam, lekker én makkelijk

Voorheen stonden Nederlanders bekend als echte vleeseters. Tegenwoordig worden vegetarische maaltijden steeds normaler. Er zijn zelfs hele vegetarische restaurants. Veel mensen schakelen over naar een vegetarisch dieet of besluiten sommige dagen geen vlees te eten. De vegetarische maaltijden van Oh My Guts maken die keuzes kinderlijk eenvoudig. Onze kant en klaar maaltijden bestel je eenvoudig online.

Zet een makkelijke vegetarische maaltijd op tafel

Vegetarische eters worden vaak als lastig beschouwd. Vlees is bijna onmisbaar in de westerse keuken. Het aanbod van vegetarische maaltijden is nog steeds redelijk klein. Daarbij is de vegetariër vaak het buitenbeentje aan tafel. De kok moet zijn menu aanpassen en dat is onhandig. Met onze kant en klare vegetarische maaltijden voorkom je deze problemen. Een carnivoor, vegetariër en flexitariër zitten samen zonder problemen aan tafel.

Kant en klaar vegetarische 

maaltijden bestellen


Vegetarisch eten is duurzaam, lekker én eenvoudig. Hebben we je overtuigd? Bekijk het vegetarisch menu en probeer meerdere items. Geloof me, daar krijg je geen spijt van. Onze heerlijke vegetarische maaltijden worden bij je bezorgd op maandag, dinsdag of donderdag. 


VEGA MAALTIJDEN
EENVOUDIG THUIS BEZORGD

  • Elke week wisselende gezonde en smaakvolle maaltijden

  • Makkelijk op te warmen in de oven of magnetron

  • Duurzame verpakkingen

  • Maaltijden geschikt voor 1 persoon

  • Small (+/- 400g) of large (+/- 500g)