HEALTHY

SNACKS

Een gezond tussendoortje voor de lekkere trek. Daar weten we bij Oh My Guts wel raad mee. Een gezond tussendoortje voor op werk, voor het sporten of erna natuurlijk, voor de kinderen op school of gewoon omdat het kan;)

HOMEMADE GRANOLA CHOCO CHUNKY MONKEYHOMEMADE GRANOLA CHOCO CHUNKY MONKEY
€5,50
HOMEMADE NATUREL GRANOLAHOMEMADE NATUREL GRANOLA
€3,50
SUE BITES - 2 PACKSUE BITES - 2 PACK
€7,90
SUE BITES - 4 PACKSUE BITES - 4 PACK
€15,80
SUE BITES - 6 PACK (6 halen = 5 betalen)SUE BITES - 6 PACK (6 halen = 5 betalen)
€23,70€19,75

ERVAAR DE KRACHT 

VAN ONZE GEZONDE MAALTIJDEN

Online gezonde snacks bestellen

Tussendoortjes zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet. Een gemiddeld dieet bestaat uit 3 basismaaltijden. Met een voedingsrijk ontbijt, lunch of diner kom je zeker de dag door. De lekkere trek tussen ontbijt, lunch en avondeten stil je met een klein tussendoortje. Voor veel mensen staat een tussendoortje gelijk aan een zoete snack of vette hap. Dat is de grootste onzin! Er bestaan meer dan genoeg gezonde snacks en tussendoortjes.  

Lekkere trek? Kies voor een gezond tussendoortje!

Iedereen is bekend met die lastige snaaimomenten. Je bent net klaar met sporten en je lichaam snakt naar eten. Gemakzucht is het meest gebruikte excuus voor een ongezonde leefstijl. Stop met smoesjes! De snacks van Oh My Guts bieden uitkomst. Onze sue bites of bananenbrood vormen de perfecte late night snack. Gezonde snacks bestellen voor 23:59 = morgen in huis.


Gezonde snacks voor school of kantoor

Op school en kantoor wemelt het van de ongezonde snacks. Denk aan grote automaten vol met snoep, chips en frisdrank of die vette hap uit de bedrijfskantine. Gelukkig zitten de voedingsrijke snacks van Oh My Guts in handige hersluitbare verpakkingen. Zo kan jij ook buiten de deur genieten van homemade granola's of geroosterde kikkererwten. Ben jij op zoek naar tussendoortjes die wél in jouw gezonde dieet passen? Bestel je snacks en tussendoortjes eenvoudig online!