VEGAN 

SALADES & SIDES BESTELLEN

De manier om je dagelijkse aanbevolen portie groentes even goed aan te vullen. We hebben salades die een perfecte lunch kunnen zijn of een aanvulling op 

je maaltijd. 

MEXICAANSE BURRITO SALADEMEXICAANSE BURRITO SALADE
€4,75

VEGAN

GEEN GLUTEN

< 400 KCAL

PAD THAI VEGGIE SALADPAD THAI VEGGIE SALAD
€4,75

VEGAN

GEEN GLUTEN

LICHT PITTIG

SWEET APRICOT CARROT SALADSWEET APRICOT CARROT SALAD
€4,75

VEGAN 

GEEN GLUTEN

< 400 KCAL

DUKKAH GEROOSTERDE BLOEMKOOLDUKKAH GEROOSTERDE BLOEMKOOL
€4,75

VEGAN

< 400 KCAL

SWEET POTATO CAESAR SALADESWEET POTATO CAESAR SALADE
€4,75

VEGAN

GEEN GLUTEN

SOEP VAN DE WEEKSOEP VAN DE WEEK
€4,75

VEGAN 

GEEN GLUTEN

VEGGIE DUMPLINGSVEGGIE DUMPLINGS
€5,75

VEGAN 

FALAFEL BALLETJESFALAFEL BALLETJES
€6,75

VEGAN 

Online salades bestellen

Salades zijn razend populair! In vrijwel iedere supermarkt staan de kant-en-klaar salades voor het grijpen. Dat is niet zo gek, want de salade staat bekend als supergezond. Helaas zijn de kant-en-klaar salades niet altijd zo gezond als het lijkt. Gelukkig biedt Oh My Guts uitkomst met heerlijke salades aan huis. Onze salades zijn altijd vers, verrassend van smaak en worden aan de deur geleverd. Via ons online menu kun je eenvoudig salades bestellen.

Gezonde maaltijdsalades thuisbezorgd

Over het algemeen zijn salades koolhydraatarm, rijk aan vitaminen en bovendien bevatten ze weinig slechte vetten. Daarmee is de salade flexibel te gebruiken in elk gezond dieet. Kies voor een snelle salade als ontbijt of een rijke lunchsalade op kantoor of school. In de avond zet je een goed gevulde maaltijdsalade op tafel. Door variatie en verrassende ingrediënten gaan salades van Oh My Guts nooit vervelen.

Salade is absoluut niet saai

Een salade is gezond, maar daarmee zeker niet saai. De salades van Oh My Guts worden zorgvuldig samengesteld door onze koks. Wij doen ons uiterste best om keuze te bieden uit een aantal verrassende salades. Een aantal voorbeelden van het menu: Aubergine noodle salade, salade met pesto boter bonen of een sweet potato caesar salad. Vaak wordt de salade afgemaakt met een energierijke topping en heerlijke dressing. Denk bijvoorbeeld aan cashewnoten, pijnboompitten of pecannoten.

Nu bestellen = morgen salade in huis

Hebben we je interesse gewekt? Twijfel niet langer maar bekijk onze salades & sides. Maak keuze uit diverse verrassende salades en bestel eenvoudig online. Voor 23:59 uur bestellen = morgen in huis!

ERVAAR DE KRACHT 

VAN ONZE GEZONDE MAALTIJDEN