Logistiek manager 

Tijdens een reis door Australië raakten wij -Bente en Max- geïnspireerd door de gezonde eetcultuur die het land rijk is. Met die inspiratie besloten we iets te doen. En zo is Oh My Guts ontstaan. Met als allerbelangrijkste doel: gezond eten makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Maar naast het maken van gezonde kant-en-klaar maaltijden, zijn wij achter de schermen hard bezig met het creëren van een online platform. Oh My Guts groeit hard, en daarom kunnen wij jouw hulp maar al te goed gebruiken. Dus heb jij zin om te werken in een klein, maar gezellig team? En herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Stuur ons dan een berichtje!


Wat zijn de werkzaamheden? 

Elke dag worden onze mooie boxen met veel zorg ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Als manager werk je enerzijds mee in het operationele proces, maar stuur je ook het team aan (onze orderpickers) om te zorgen dat alles goed verloopt en tijdig klaar is.

  • Je coördineert het werk van de orderpickers die de mooie producten verzamelen en deze zorgvuldig inpakken. 
  • Je voert een breed scala aan warehouse gerelateerde taken uit zoals: orders ontvangen, verwerken, controleren, inpakken en logistieke processen verbeteren. 
  • Je overziet Oh My Guts primaire logistieke proces. Je draagt de zorg over de tijdigheid en volledigheid van de warehouse werkzaamheden, zodat onze klanten de beste producten op tijd ontvangen. 
  • Mogelijkheid tot doorgroeien en meer verantwoordelijkheid bij tonen van de juiste kwalificaties. 

Dit ben jij

Ervaring in leidinggeven of als logistiek Manager is niet vereist maar wel een plus. We zoeken vooral mensen met positieve energie die communicatief vaardig zijn en beschikken over de juiste persoonlijke skills. Je bent goed in het bewaken van overzicht en vindt het leuk om veel tegelijkertijd te regelen, daarbij doorzie je snel wat goed of juist niet goed gaat. Daarnaast:

  • Minimaal beschikbaar voor de komende 6 maanden. 
  • We staan voor deze functie momenteel open voor parttime of fulltime dienstverband. Wil je 40 uur werken, dan kan dat. Wil je dit als parttime functie? Dan kan dat ook. We werken in de ochtend, daardoor ben je in de middag vrij om van het mooie weer te genieten.
  • Je vindt het te gek om in een korte tijd daadwerkelijk het verschil te maken.
  • Vroeg opstaan is geen probleem voor jou. Je start de werkdag namelijk om 6:00 of 7:00 in de ochtend. Geloof ons het went ;)
  • Je bent proactief en betrouwbaar.  
  • Een echte aanpakker en nauwkeurig.

Mail jouw motivatie naar bente@ohmyguts.nl en 

wie weet word jij onze nieuwe aanwinst!